شناسهٔ خبر: 22949438 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس شورای آموزش و پرورش استان تهران:

تمام کمبودها را می‌توان در سایه آموزش و پرورش جبران کرد/ نباید «مدرسه» برای کسب درآمد ایجاد شود

رئیس شورای آموزش و پرورش استان تهران با بیان اینکه اگر به آموزش و پرورش توجه کنیم همه کمبودها را می‌توان در سایه این دستگاه جبران کنیم، گفت: نباید مدرسه را برای کسب درآمد ایجاد کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، محمدحسین مقیمی استاندار تهران و رئیس شورای آموزش و پرورش استان تهران امروز در ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان تهران که در اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برگزار شد، با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش در کشور اظهار داشت: اگر بپذیریم مهم‌ترین سرمایه کشور، سرمایه انسانی است و بپذیریم خمیرمایه این سرمایه بعد از خانواده در مدرسه شکل می‌گیرد و مدرسه بالاترین نقش را در تربیت نیروی انسانی دارد، آن‌گاه به نقش آموزش و پرورش بیشتر واقف می‌شویم.

وی با اشاره به نقش ویژه آموزش و پرورش در تربیت نیروی انسانی، افزود: هر جامعه‌ای که به آموزش و پرورش بها دهد و آن نقش را برای آن قائل باشد، بیشترین سهم را در پرورش نیروی انسانی دارد و جامعه موفقی خواهد بود.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان تهران یادآور شد: جامعه‌ای رشد و توسعه پیدا می‌کند که نیروی انسانی کارآمد تربیت کرده باشد و محیط مدرسه بعد از محیط خانواده، بیشترین نقش را در تربیت نیروی انسانی دارد.

مقیمی با بیان اینکه اگر آموزش و پرورش قوی‌تر و پویاتر باشد به همان میزان امید رسیدن به اهداف بیشتر خواهد بود، گفت: اگر جامعه‌ای به آموزش و پرورش توجه نکند، نمی‌تواند به اهداف توسعه‌گرانه خود دست یابد و در مقابل اگر به آموزش و پرورش توجه کنیم می‌توانید همه کمبودها را در سایه آن جبران کنید.

وی با تأکید بر اینکه هزینه کردن در آموزش و پرورش نوعی سرمایه‌گذاری است، گفت: افزود: بسیاری از دانش‌آموزان نخبه با پیشنهاد‌ات و رقم‌های بالا جذب دیگر کشورها می‌شوند، اما باید بدانید نیروی انسانی سرمایه بسیار مهم و تمام‌نشدنی است و بر عکس بقیه امکانات مادی که با گذشت زمان کنار می‌روند، نیروی انسانی کارآمد روزبه‌روز ارزشمندی بیشتری پیدا می‌کند.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان تهران با بیان اینکه کشورهایی که در آموزش و پرورش خوب هزینه می‌کنند، نیروی انسانی خوبی به جامعه تحویل می‌دهند،‌ افزود: باید بهای بیشتری نسبت به حال حاضر به آموزش و پرورش بدهیم.

مقیمی متذکر شد: علی‌رغم همه تلاش‌هایی که انجام شده است و توجه ویژه‌ای که امام(ره) و رهبر معظم انقلاب و دیگر مسئولان به آموزش و پرورش داشته‌اند، مشکلات جدی داریم و امکانات ما پاسخگو نیست.

وی اضافه کرد: باید راه را برای مشارکت مردم در آموزش و پرورش باز کنیم؛ چراکه آموزش و پرورش همیشه مردمی بوده و مردم، خود آن را برعهده داشتند.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان تهران با اشاره به فعالیت مدارس غیردولتی خاطرنشان کرد: امروز درصدی از فضاهای آموزشی در اختیار مدارس غیردولتی است و باید این میزان افزایش پیدا کند.

مقیمی با تأکید بر اینکه مدرسه را نباید برای کسب درآمد ایجاد کنیم بلکه برای توسعه دانش ایجاد شود، تصریح کرد: دولت امروز نمی‌تواند به همه ابعاد آموزش و پرورش برسد و باید راه مشارکت مردم در توسعه آموزش و پرورش را باز کنیم.

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم با تجهیزات گذشته دانش‌آموزان را آموزش دهیم، افزود: باید از همه شیوه‌های نوین در این خصوص استفاده کنیم و برای رسیدن به سطح آموزش و پرورشی در تراز جمهوری اسلامی ایران باید کار زیادی از جهت علمی و تربیتی انجام دهیم.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان تهران افزود: دانش‌آموزان را از خانواده تحویل می‌گیریم و با انگیزه‌های بالا، آنها در مدرسه تحصیل می‌کنند و در روزی که قصد تحویل آنها به جامعه را داریم باید رضایت درونی و رضایت خداوند را جلب کنیم و باید هنگامی که با مدرک دیپلم آنها را از مدرسه بدرقه می‌کنیم، غیر از داشتن سواد، در ابعاد پرورشی و تربیتی آنها بهتر از روزی باشند که ما آنها را تحویل گرفته‌ایم.

مقیمی با اشاره به ضرورت توجه به معلمان متذکر شد: اگر معلم دغدغه‌ای غیر از درس دادن داشته باشد و مشکلات باعث شود پرورش دانش‌آموز را رها کند، ما به اهداف خود نمی‌رسیم.

به گزارش فارس، در این مراسم حکم ریاست محمدحسین مقیمی استاندار تهران به عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش استان تهران که از سوی سیدمحمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش صادر شده بود، توسط مجتبی زینی‌وند معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس غیردولتی آموزش و پرورش به وی اعطا شد.

انتهای پیام/