شناسهٔ خبر: 22924975 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

درخواست اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی از رسانه ها؛

شعار «قدس، پایتخت همیشگی فلسطین» محور فعالیت های رسانه ها باشد

تهران- ایرنا- اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی از رسانه ها خواست تا برای تحقق شعار «قدس، پایتخت همیشگی فلسطین» فعالیت های خود را بر این مساله محوری متمرکز کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار معارف ایرنا، اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی در رابطه با اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه ای به نمایندگی از رسانه‎‌های عضو، همکاران دبیرخانه و مراکز وابسته، تصمیم رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت آمریکا به این شهر را محکوم کرد.
علی کریمیان دبیر کل این اتحادیه افزود: اتحادیه از تمامی رسانه‌ها و مؤسسات رسانه‌ای و اصحاب رسانه‌ای شریف و آزادگان جهان می‌خواهد تا توجه رسانه‌ای ویژه به مساله فلسطین و مقابله با این تصمیم ترامپ معطوف دارند و از تمامی راه‌ها و ابزارهای ممکن برای حمایت از ملت فلسطین و گزینه‌های مقاومت آن استفاده کنند و بر حجم پوشش‌های خبری و برنامه‌های خود با موضوع دفاع از حقوق ملت فلسطین و مقدسات مسیحی و اسلامی این کشور بیافزایند.
در این بیانیه همچنین آمده است: از فضای مجازی به منظور اتخاذ موضع و فاش ساختن چهره واقعی سیاست آمریکا و یادآوری جنایت‌های همیشگی دشمن صهیونیستی بهره برند و افکار عمومی را به عدم سکوت و عدم تسلیم و ضرورت ارائه تمامی انواع حمایت‌های رسانه‌ای، معنوی و مادی به ملت فلسطین، رسانه‌های فلسطینی و اصحاب رسانه این کشور و دیگر حامیان مساله فلسطین تشویق کنند و تمامی توجه خود را از ناحیه رسانه‌ای به مسئله محوری فلسطین معطوف دارند و در پاسخ به تصمیم آمریکا، شعار «قدس، پایتخت همیشگی فلسطین» را در فعالیت‌های خود به کار گیرند.
این اتحادیه افزود: اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی و نهادهای رسانه‌ای و اصحاب رسانه مرتبط با او، روی مواضع شرافتمندانه خود در قبال مساله فلسطین ایستاده‌اند و ضمن فرا خواندن همگان به دفاع بیشتر از این مساله حق و انسانی، اعلام می‌کند که تمامی امکانات خود را در خدمت این مساله قرار داده و از ارائه هر نوع کمک و تسهیلات ممکن در راستای این هدف دریغ نمی‌کند.
در ادامه این بیانیه آمده است: تصمیم اخیر ترامپ، دشمنی آشکار با ملت‌های عربی و امت اسلامی، تمدن و فرهنگ آنها و مقدسات اسلامی و مسیحی و همچنین تلاشی روشن برای ظلم به ملت فلسطین و سلب حقوق مشروع آنها و به معنی نقض آشکار منشورها، قوانین و اراده بین‌المللی و حقوق طبیعی ملت‌هاست.
این اتحادیه اقدام ترامپ را یک تهدید انسانی بزرگ علیه قدس، اهالی، هویت و حقوق آن دانست و افزود: این اقدام به منزله خودخواهی اشغالگرانی است که بر غارت حقوق و زیر پا گذاشتن اراده ملت‌ها در منطقه اصرار دارند، چرا که این تصمیم، یک تصمیم غیر انسانی است و تبعات خطرناکی برای امنیت و صلح جهانی خواهد داشت.
اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی ‌در بیانیه خود از ملت‌های عربی، امت اسلامی و آزادگان جهان خواسته است تا با استفاده از تمامی ابزارهای ممکن از جمله تقبیح، مخالفت، محکومیت و اعلام همبستگی، تأیید و همراهی با ملت فلسطین و ایستادگی در کنار او علیه این دشمنی جدید، برای مقابله با این تصمیم تلاش و ملت‌های عربی و اسلامی را به همبستگی با ملت فلسطین، یاری او، وارد آوردن فشار برای اتخاذ تصمیمات مناسب و مطالبه مسئولان برای اتخاذ تدابیر بازدارنده، از جمله قطع ارتباطات و روابط دیپلماتیک و توقف عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تشویق کنند و افکار عربی و اسلامی و نیز ملت فلسطین را به برافروختن شعله یک انتفاضه جدید و اتحاد بر سر گزینه مقاومت فرا بخوانند.
به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا چهارشنبه (6 دسامبر برابر با 15 آذرماه) در سخنانی در کاخ سفید با یادآوری اینکه بیت المقدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت می شناسد، گفت: از وزارت خارجه می خواهم که آماده شود تا انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس را آغاز کند.
رئیس جمهوری آمریکا سپس فرمان اجرایی شناسایی بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را امضا کرد.
این در حالیست که شهر قدس که مسجدالاقصی نخستین قبله مسلمانان را در خود جای داده بخش لاینفک فلسطین بوده و یکی از مهمترین اماکن سه گانه مقدس اسلامی به شمار می آید و از جایگاه و اهمیت ویژه ای نزد مسلمانان برخوردار است.
قدس شرقی از نظر قطعنامه های سازمان ملل اراضی اشغال شده محسوب می گردد، اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن این شهر به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس نقض آشکار قطعنامه های بین المللی است.
شورای امنیت سازمان ملل در دسامبر سال میلادی گذشته قطعنامه ای تصویب و تاکید کرد که «هیچ تغییری در مرزهای قبل از چهارم ژوئن 1967 از جمله در رابطه با بیت المقدس به رسمیت شناخته نخواهد شد، مگر اینکه طرف ها در مذاکرات بر سر آن به توافق برسند».
فراهنگ**1003**1055
خبرنگار: محمدرضا جعفرملک**انتشار: زینب کارگر

انتهای پیام /*