شناسهٔ خبر: 22923749 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شیرازه | لینک خبر

تعیین پیش شرط اتحادیه عرب برای مذاکره معنایی ندارد/قوه قضائیه در حال آماده‌سازی اجرای سیاست شفافیت مالی مسئولان است

صاحب‌خبر -
تعیین پیش شرط اتحادیه عرب برای مذاکره معنایی ندارد/قوه قضائیه در حال آماده‌سازی اجرای سیاست شفافیت مالی مسئولان است
به گزارش  شیرازه ،درباره درخواست اتحادیه عرب برای مذاکره و تعیین پیش شرط‌هایی برای کشورمان، اظهار کرد: تعیین پیش شرط اتحادیه عرب برای مذاکره معنایی ندارد و نشانه دوستی و برادری نیست.

وی ادامه داد: برخی از کشورهای اتحادیه عرب همچون عربستان دست به کارهایی زده‌اند که حتما باید از گذشته خود عذرخواهی کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: ما با اتحادیه عرب مشکلی نداریم و براساس چارچوب‌های دوستی و ایستادگی در مقابل ظلم بر جهان اسلام، می‌توانیم همکاری داشته باشیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره بحث شفاف سازی مالی مسئولان و ورود مجمع به این مقوله، بیان کرد: چارچوب تعیین شده در مجمع تشخیص مصلحت نظام به دولت و مجلس ابلاغ شده و بناست قوه قضائیه سازوکار و بستر لازم را فراهم کند.

وی در پاسخ به اینکه ظاهرا اجرای این موضوع تاخیر دارد، تصریح کرد: دستگاه قضا در حال آماده سازی بسترهاست، اگر از زمان اجرایش بگذرد وظیفه ماست که پیگیری های لازم برای اجرایی کردن آن را به عمل آوریم.