به گزارش خبرنگار پانا آذربایجان غربی، سیدمحمد عابدی فرماندار خوی افزود: 600 نانوایی در خوی با اشتغال زایی 2 هزار نفر مشغول ارائه خدمات هستند.
وی اضافه کرد: کیفیت گندم، آرد و نان تاثیر مستقیم بر بهداشت و امنیت و سلامت غذایی مردم دارد و نمی توان در این خصوص کمترین غفلت و اهمال کرد.
سید محمد عابدی افزود: نان به عنوان قوت اصلی مردم نقش مهمی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی دارد و باید در هرچه بهتر و با کیفیت تر شدن نحوه تهیه، پخت و توزیع نان تلاش کنیم.
فرماند خوی تامین نان روزانه مردم را ضروری عنوان کرد و افزود: تامین آرد و نان به جهت اینکه قشر عظیم مردم روزانه از آن ستفاده می کنند، یکی از مهمترین و حساس ترین موضوعات است.
وی اضافه کرد: نظارت بر عرضه و تولید گندم و آرد و نیز پخت نان باید به صورت منظم انجام گیرد.
شهرستان خوی یکی از شهرهای مهم در حوزه کشاورزی در استان آذربایجان غربی بوده و بسیاری از زمینهای کشاورزی این شهرستان جهت تامین گندم، زیرکشت این محصول استراتژیک می رود.
توزیع روزانه 2700 تن آرد در نانوایی های خوی
فرماندار خوی با اشاره به لزوم افزایش سطح کیفیت نان تحویلی به مردم گفت: ماهانه بیش از 2 هزار و 700 تن آرد در 600 نانوایی سطح شهرستان توزیع می شود.
صاحبخبر -
∎