شناسهٔ خبر: 22895642 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

پیشنهاد سرآشپز

خورش مرغ و بادام زمینی

صاحب‌خبر -
 

خورش مرغ و بادام زمینی یک غذای آفریقایی است اما به ذائقه ما نزدیک است. غذایی سالم، مغذی و جدید که پیشنهاد می‌کنیم در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.‏
مواد لازم‎:‎
مرغ خرد شده ۳۵۰ گرم
کره بادام زمینی ‎۲ر۱ ‎پیمانه
بادام زمینی خرد شده نصف پیمانه
پیاز خرد شده‏ ‏۲‏‎ ‎پیمانه
سیر رنده شده‏ ‏۱قاشق چای خوری
آب گوجه فرنگی ‏۳‏‎ ‎پیمانه
زنجبیل تازه ‏ ‏۱‏‎ ‎قاشق چای خوری
جعفری خرد شده‏ برای تزئین
گوجه فرنگی ‏ ‏۲‏‎ ‎عدد
روغن زیتون ‏۲‏‎ ‎قاشق غذاخوری
آب ۱‏‎ ‎پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه: ‏
پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. سپس مرغ خرد شده، نمک و فلفل قرمز و یک قاشق چای خوری سیر رنده شده را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر
تفت دهید.
پس از آنکه مرغ تغییر رنگ داد، آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا مرغ بپزد و طعم دار شود. سپس بادام زمینی خرد شده و کره بادام زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد و آرام آرام قل بزند. وقتی خورش به غلظت دلخواه رسید، آن را در ظرف سرو کشیده و روی آن را با جعفری تزئین کنید.‏
نکته: ‏
در صورت تمایل می‌توانید به این دستور قارچ اضافه کنید.‏
اگر طعم بادام زمینی خرد شده را زیر دندانتان نمی‌پسندید می‌توانید آن را از دستور حذف کنید تا خورشی نرم و یکدست داشته باشید.‏

code