خورش مرغ و بادام زمینی یک غذای آفریقایی است اما به ذائقه ما نزدیک است. غذایی سالم، مغذی و جدید که پیشنهاد میکنیم در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
مرغ خرد شده ۳۵۰ گرم
کره بادام زمینی ۲ر۱ پیمانه
بادام زمینی خرد شده نصف پیمانه
پیاز خرد شده ۲ پیمانه
سیر رنده شده ۱قاشق چای خوری
آب گوجه فرنگی ۳ پیمانه
زنجبیل تازه ۱ قاشق چای خوری
جعفری خرد شده برای تزئین
گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. سپس مرغ خرد شده، نمک و فلفل قرمز و یک قاشق چای خوری سیر رنده شده را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر
تفت دهید.
پس از آنکه مرغ تغییر رنگ داد، آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگیهای خرد شده را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا مرغ بپزد و طعم دار شود. سپس بادام زمینی خرد شده و کره بادام زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد و آرام آرام قل بزند. وقتی خورش به غلظت دلخواه رسید، آن را در ظرف سرو کشیده و روی آن را با جعفری تزئین کنید.
نکته:
در صورت تمایل میتوانید به این دستور قارچ اضافه کنید.
اگر طعم بادام زمینی خرد شده را زیر دندانتان نمیپسندید میتوانید آن را از دستور حذف کنید تا خورشی نرم و یکدست داشته باشید.
code