ایران آنلاین / ایرج حریرچی در حاشیه افتتاح بیمارستان جایگزین شهدای سرپل اظهار داشت: این بیمارستان ۲ اتاق عمل، ۴ تخت آی سی یو و سی سی یو، ۸ تخت زایمان و بخشهایی مانند اورژانس، اطفال و داروخانه دارد و خوشبختانه سی تی اسکن، سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی در شهرستان سرپل ذهاب از روزهای گذشته به مردم خدمات ارائه میداد.
وی تصریح کرد: پس از زلزله، پزشکان عمومی و متخصصان زیادی در شهرستان سرپل ذهاب حاضر شدند، اما این به معنی حل تمام مشکلات مردم نیست زیرا در شرایط سردی هوا و آلودگی احتمالی آب آشامیدنی، امکان بروز بیماریهای مختلف وجود دارد.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه روزانه ۴ هزار ویزیت سرپایی و ۴ هزار نسخه دارویی در سرپل ذهاب ارائه میشود، افزود: سرپل ذهاب دو کمبود در حوزه بهداشت و درمان دارد که ظرف سه هفته آینده برطرف میشود یکی انتقال تختهای دیالیز از قصر شیرین به سرپل ذهاب و دیگری راهاندازی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی این شهرستان است.
حریرچی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت، یادآور شد: تا کنون ۲۵۵۰۰ واکسن آنفلوانزا برای مردم مناطق زلزله زده تزریق شده همچنین برای کل مصدومان واکسن کزاز تزریق شده است.
قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به پذیرش ۱۴ هزار و ۶۹۵ نفر از مصدومان مناطق زلزله در بیمارستان های کرمانشاه، تهران، البرز و همدان، خاطرنشان کرد:۱۸۳۱ عمل جراحی برای مصدومان زلزله غرب کشور انجام شد.
حریرچی اضافه کرد: خدمات بهداشتی و درمانی پس از وقوع زلزله به خوبی و به موقع ارائه شد و در حال حاضر، ۲۲۱ مصدوم این حادثه هنوز در بیمارستان ها بستری هستند.
وی در پایان یادآور شد: خوشحالیم که هیچ موردی از فوت مصدومان در حین انتقال به مراکز درمانی ثبت نشد که این موضوع مورد توجه و تعجب نمایندگان صلیب سرخ جهانی نیز قرار گرفت./ ایلنا