تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه و پر کاربرد است. وقتی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوشمزه ای می توان انجام داد.
مواد لازم:
تخم مرغ پخته ۲ عدد بزرگ
پیازچه ریز شده ۲ قاشق مرباخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق مرباخوری
خردل یک دوم ق.م
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی(کچاپ) ۱ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
زیتون سیاه ۵ عدد
طرز تهیه
تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج میکنیم .
زرده را با چنگال له کرده و به مایونز ، کچاپ ، پیاز و جعفری ریز شده ، خردل ، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود . میتوانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید .
مواد را پس از یک دست شدن . داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو میکنیم .
نکات :
۱ – دقت کنید که تخم مرغ باید کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد .
۲ – تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید . دقت کنید که پس از خارج کردن زرده کاسه ایجاد شده در سفیده برای مهم است .
۳ – با توجه به مواد لازم می توانید کمی میزان مواد را بر طبق ذائقه خودتون کم یا زیاد نمایید . اما دقت کنید که بافت از بین نرود .
∎
مواد لازم:
تخم مرغ پخته ۲ عدد بزرگ
پیازچه ریز شده ۲ قاشق مرباخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق مرباخوری
خردل یک دوم ق.م
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی(کچاپ) ۱ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
زیتون سیاه ۵ عدد
طرز تهیه
تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج میکنیم .
زرده را با چنگال له کرده و به مایونز ، کچاپ ، پیاز و جعفری ریز شده ، خردل ، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود . میتوانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید .
مواد را پس از یک دست شدن . داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو میکنیم .
نکات :
۱ – دقت کنید که تخم مرغ باید کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد .
۲ – تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید . دقت کنید که پس از خارج کردن زرده کاسه ایجاد شده در سفیده برای مهم است .
۳ – با توجه به مواد لازم می توانید کمی میزان مواد را بر طبق ذائقه خودتون کم یا زیاد نمایید . اما دقت کنید که بافت از بین نرود .