شناسهٔ خبر: 22833946 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تجلیل از برگزیدگان جشنواره فعالیت های برتر علمی، فرهنگی و افسران جنگ نرم در اردبیل

از برگزیدگان جشنواره فعالیت های برتر علمی، فرهنگی و افسران جنگ نرم بسیج دانشجویی دانشگاه های استان اردبیل تجلیل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، رضا ندایی، دبیر جشنواره فعالیت های برتر علمی، فرهنگی و افسران جنگ نرم بسیج دانشجویی دانشگاه های استان اردبیل گفت: این جشنواره در هفده موضوع از جمله مقاله نویسی، اختراع، پایان نامه، طرح و پژوهش، صنایع دستی، شبکه های پیام رسان با حضور 774 اثر برگزار شد و از بین این اثرات 66 اثر توسط هیئت داوران انتخاب و از آنها تجلیل شد.

وی هدف از برگزاری جشنواره فعالیت های برتر علمی دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی را کشف استعداد های دانشجویی و تشویق این دانشجویان در راستای نوآوری علمی و مقابله با جنگ نرم دشمنان عنوان کرد و گفت: توجه به مقوله اقتصاد مقاومتی، جنبش نرم افزاری، پیشرفت های علمی کشور، توسعه علوم انسانی و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب با محوریت اقدام و عمل از دیگر اهداف این جشنواره است.

وی خاطر نشان کرد: به منظور ارج نهادن به جان فشانی و فداکاری های شهدا و ایثارگران، از فرزندان نخبه  آنها در این جشنواره  نیز تجلیل بعمل خواهد آمد.

انتهای پیام/ح

تجلیل از دانشجویان بسیجی دانشگاه های استان اردبیل