![آموزش و پرورش برای مقابله با تهاجم فرهنگی به نماز بهای بیشتری دهد](http://img8.irna.ir/1396/13960912/82750888/n82750888-72028825.jpg)
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش ایرنا، حجت الاسلام محسن قرائتی روز یکشنبه در همایش تجلیل از خادمین نماز حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دین باید جزء متن و زندگی ما باشد، افزود: اکنون مساله نماز در آموزش و پرورش بسیار پیچیده شده است به این دلیل که معمولا هزینه امام جماعت یا کمتر پرداخت شده و یا به موقع پرداخت نمی شود.
وی با اشاره به اینکه در برخی موارد از کلاس درس به عنوان نمازخانه استفاده می شود، خطاب به کارکنان وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر نماز جماعت ظهر و عصر را در محل کار به صورت جماعت اقامه کردید هنر نیست بلکه اگر هنگام نماز مغرب و عشا از منزل بیرون آمدید این کار، اخلاص است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: بر اساس آیات قرآن کریم، مهم ترین وقت انسان باید به نماز اختصاص داده شود و تمام کارها باید تابع نماز باشد.
قرائتی تصریح کرد: اگر فردی دیپلم گرفت اما نمازخوان نشد آموزش و پرورش در حقیقت کاری برای او نکرده است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور افزود: بچه ها در مدارس باید نماز خواندن را فرا بگیرند چرا که درس هایی چون فیزیک و شیمی را هم در جایی خارج از مدرسه می توان آموخت.
قرائتی یادآور شد: در نماز باید به راه های نرفته توجه کرده و فکر نکنیم که وظیفه خود را به طور کامل انجام دادهایم.
همایش تجلیل از خادمین نماز حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش امروز 12 آذر در ساختمان شهید رجایی این وزارتخانه برگزار و از فعالانه نماز قدردانی شد.
فراهنگ **1883 **1055
خبرنگار :مریم جلوداران**انتشار: زینب کارگر