شناسهٔ خبر: 22827058 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

احیای تمدن غنی و پیشرفت علم و فناوری از اهداف جایزه مصطفی (ص) است

خبرگزاری شبستان: معاون علم و فناوری ریاست‌جمهوری گفت: احیای تمدنی غنی سرشار از علم و فرهنگ با تحول در پیشرفت علم و فناوری در جهان اسلام از اهداف بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سورنا ستاری، معاون علم و فناوری ریاست جمهوری امروز در مراسم اعطای دومین جایزه مصطفی (ص) که در تالار وحدت برگزار شد، گفت: هیچ‌گاه مسلمانان در دوران طلایی علم سلاحی برای کشتار انسان ها نساختند و مسلمانان به دنبال کیمیایی برای تسخیر روح و جسم مردمان نبودند و راه های علمی برای اسیر کردن ذهن ها، روان ها و کالبدها نیافتند.

 

وی ادامه داد: چرا که مسلمانان عقیده دارند باید برابری و برادری وجود داشته باشد و آنان هیچگاه از علم نافع دور نشدند حتی آن هنگام که گرفتار سلطه گران و زورگویان بودند.

 

معاون علم و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: قدرت، عزت و مرجعیت جهان اسلام به واسطه علم میسر می شود و علمی که منشأ آن همانند دوران طلایی اسلامی در کالبد جهان اسلام نقش بسته است، علمی که از مغزهای متفکر بوده و حاصل آن رفاه عمومی بر پایه توسعه فناوری های نوین است.

 

ستاری بیان کرد: جهان اسلام در حال حاضر از جوانانی سود می برد که به فردای روشن می اندیشند و پر از ایده و خلاقیت هستند، جوانانی که تحصیل‌کرده‌اند و کارآفرینی را خوب می شناسند و بهره مندی از علم نافع را می دانند و آنان می توانند راه های جدید بسیاری را بسازند.

 

وی بیان کرد: وظیفه ما است تا به جوانان ایمان آوریم چون که فعالیت آنان غیر قابل ارزشگذاری است.

 

وی تصریح کرد: امنیت و رفاه نوع بشر جزو اقتدار علمی و پیشبرد فناوری در تعامل دانشمندان است. بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) در پی احیای تمدن غنی سرشار از علم، فرهنگ و با تحول در پیشرفت علم و فناوری در جهان اسلام است.

 

وی تقدیر از دانشمندان فاخر جهان اسلام را بستری موثر در تبادل اندیشه های ناب دانست و گفت: این موضوع موجب افزایش سطح هم‌افزایی علمی و تحول در پیشرفت علم و فناوری در جهان اسلام می شود.