![](http://snn.ir/files/fa/news/1396/9/12/128038_513.jpg)
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری دانشجو، مریم سیوف جهرمی و ابراهیم تاج الدینیزاده در یک مقاله علمی پژوهشی با اشاره به اینکه بحران آب یکی از مسائل اساسی مناطق خشک و نیمه خشک مانند ایران است، آوردهاند: این وضعیت در سالهای اخیر به دلیل وقوع پدیده خشکسالی حادتر است؛ بنابراین استفاده از آبهای نامتعارف، در جایی که آب با کیفیت مناسب در دسترس نیست، رو به فزونی است.
دانشگاه هرمزگان دارای مشکلاتی در خصوص مصرف زیاد آب شرب با متوسط روزانه 1000 متر مکعب آب است که سالیانه هزینه گزافی را بر سیستم مالی دانشگاه متحمل میسازد که در این مقاله علمی پژوهشی به بررسی این دانشگاه و نحوه دفع فاضلاب پرداخته شده و امکان استفاده از پساب در فضای سبز مورد بررسی قرار گرفته است.
نتایج بررسیهای اولیه نشان میدهند که پساب فاضلاب خوابگاه فاطمیه به عنوان یک فاضلاب خانگی دارای پتانسیل استفاده مجدد در فضای سبز را دارد.
در این مقاله آمده است: از آنجایی که طبق مطالعات قبلی انجام شده، میزان مواد آلاینده و خطرناک در فاضلابهای خانگی و تاثیر آن بر کیفیت و کمیت گیاهان در محدوده مجاز و استاندارد است، لذا بررسیهای کارشناسانه در این خصوص چه از نظر مطابقت پساب خوابگاه با استانداردهای کیفی و کمی وتعیین دقیق آلایندههای پساب، و چه از نظر انتخاب گونه مقاوم و سازگار با منطقه و در نتیجه افزایش کیفیت خاک تحت تاثیر پساب، باید از اولویتهای دانشگاه گردد.
در پایان این مقاله تأکید شده است: با این کار هم هزینه کود مصرفی کاهش یافته و هم منبع ارزانتری برای آبیاری فضای سبز در اختیار دانشگاه قرار می گیرد.