شناسهٔ خبر: 22806897 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

برگزاری همایش روز جهانی معلولان با حضور 350 معلول در همدان

گروه اجتماعی: مدیرعامل جامعه معلولین استان همدان از برگزاری همایش بزرگ معلولان با حضور 350 معلول استان امروز در سالن همایش بانک ملی مهدیه خبر داد.

صاحب‌خبر -
محمدعلی افشار، مدیرعامل جامعه معلولین استان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان اظهار کرد: روز سوم دسامبر مصادف با ۱۲ آذرماه برای نخستین بار در سال ۱۹۹۲ میلادی از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد بعنوان روز جهانی معلولین اعلام گردید.
وی افزود: هدف از تعیین این روز ارتقاء رشد اذهان عمومی درباره مسائل مربوط به معلولیت‌های مختلف، نمایش توانمندی‌های بالا و کمبود‌ها و مشکلاتی که این قشر از جامعه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند است.
افشار با بیان اینکه جامعه معلولین استان به مناسبت روز جهانی معلولان اقدام به برگزاری هماشی کرده است اضافه کرد: «همایش بزرگ معلولان» 11 آذر ماه ساعت 15 با حضور 350 معلول به همراه مدیران و مسئولین استانی در سالن همایش بانک ملی مهدیه برگزار خواهد شد.
مدیرعامل جامعه معلولین استان با اشاره به اینکه سخنران این مراسم مدیر کل بهزیستی و نماینده ای از استانداری و شورای شهر خواهد بود ادامه داد: هدف از برگزاری این همایش نمایش توانمندی معلولین و کمبود‌ها و مشکلات جامعه هدف است.
وی عنوان کرد: برگزاری مسابقات ورزشی در رشته‌های تنیس، والیبال، بوچیا با حضور 60 تن از معلولین استان برگزار شد دیدار با مسئولین و نمایندگان مجلس از دیگر برنامه‌های روز جهانی معلولان است.