شناسهٔ خبر: 22803839 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

پایان ارزیابی 70 روستای زلزله زده کرمان

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: چهار روستا احتیاج به اسکان موقت و اضطراری داشتند که کار اسکان و توزیع اقلام موجود در منطقه به صورت اردوگاهی در هر روستا آغاز شده است.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
مدیرکل میراث‌فرهنگی کرمان هم اعلام کرد: در زلزله بامداد دیروز برج تاریخی روستای گزک شهرستان راور فرو ریخته و 100 قنات نیز آسیب دیده‌اند و حتی برخی از آنها به‌صورت کامل کور و دچار گرفتگی شده اند.
به گفته وفایی به 10 تا 35 درصد اکثر بافت‌های تاریخی روستاهای منطقه کوهساران شهرستان راور در استان کرمان هم آسیب‌های جدی وارد شده است
 از کرمانشاه هم خبر می رسد استاندار این استان پس از بازدید از بخش کُوزَران و روستاهای اطراف آن پس از زلزله 4.6 ریشتری دیشب در این منطقه اعلام کرده: این زلزله خسارت جانی و مالی نداشته است. بازوند علت تعطیلی امروز صبح مدارس کرمانشاه را هم حضور مردم تا دیر وقت شب گذشته بیرون از منازل به دلیل ترس از پس لرزه ها دانست و تاکید کرد: مدارس شیفت بعدازظهر و نیز دانشگاه ها و ادارات امروز دایر هستند.
اما با گذشت 20 روز از وقوع زلزله مهیب غرب کشور همچنان برخی تیم های امدادی در تلاشند تا فضای ایجاد شده در مناطق زلزله زده را عوض کرده و روحیه کودکان را التیام ببخشند.