شناسهٔ خبر: 22772965 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتدال | لینک خبر

همه «ما» «او» را در 82، 84 و 88 شناختیم

یکی از تفاوت‌های «ما» و »آنها» در این است که برخی از «ما» ، «او» را در 82، بسیاری در 84 و همه در 88 شناختیم و نفی کردیم‌، ولی هیچ یک از «آنها» ، «او» را در 84، 86، 88 نشناختند یا نفی نکردند

صاحب‌خبر -
معاون فرهنگی رییس‌جمهور در یادداشتی کنایه‌آمیز به مرور رفتار جریان اصول‌گرایی با محمود احمدی‌نژاد در مقاطع مختلف پرداخت.

به گزارش اعتدال، حسام‌الدین آشنا نوشته است: یکی از تفاوت‌های «ما» و »آنها» در این است که برخی از «ما» ، «او» را در 82، بسیاری در 84 و همه در 88 شناختیم و نفی کردیم‌، ولی هیچ یک از «آنها» ، «او» را در 84، 86، 88 نشناختند یا نفی نکردند؛ بسیاری از «آنها» از 92 نقد «او» را قدح نظام و برخی هم تا 96 «او» را ابزاری برای ایجاد توازن می دانستند.

پیش از این نیز  محسن رفیقدوست در پاسخ به این سوال که چرا اصولگرایان در برابر رفتارهای احمدی‌نژاد سکوت کرده‌اند، گفته بود: اکثر اصولگرایان در برابر احمدی‌نژاد سکوت نکرده‌اند و او را از این رفتارها نهی و مذمت می‌کنند. انشاالله به زودی خدمتش خواهند رسید و قوه قضائیه در حال تکمیل پرونده است.
احمدی نزاد این روزها بدون وجود هیچ مانعی همچنان به تمام فعالیت‌های خارج از عرف خود ادامه می‌دهد، و در آخرین اقدام باز هم یارانش را راهی شهر ری می‌کند، سیلی از انتقادات را هم به دنبال خود راه انداخته که در میان آن جای برخی از حامیان او خالی است. 

علیرغم تاکید رفیقدوست بر نهی اعمال احمدی نژاد توسط اصولگرایان، واقعیت آنکه همراهان و حامیان اولیه احمدی نزاد از 82 تا 96 به مدت 14 سال، اکنون روزه سکوت گرفته اند. کسانی که او را تا مرز تقدس و رابطه با امام زمان (عج) پیش برده بودند، اکنون در یک دوگانگی مانده اند، چون می دانند با آغاز انتقاد از او نه تنها احمدی نزاد بی محابا به ان ها نیز می تازد، بلکه عملکرد 14 سال خود در حمایت از او نیز با انتقادات جدی روبروست. اما عجیب آنکه با مشاهده تمام دردسرهای احمدی نژاد برای نظام حتی قائل به عذرخواهی از مردم و گردن گرفتن اشتباه خود در معرفی  و حمایت از او نیستند.