شناسهٔ خبر: 22521411 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آخرین جزئیات خدمات رسانی استان مرکزی به مناطق زلزله زده غرب کشور

صاحب‌خبر -

سعید فرخی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ستاد بحران استان مرکزی در نخستین ساعات وقوع زلزله به سرعت تشکیل شد و جز استان های پیشتاز در اعزام نیروها و تجهیزات امدادی و آواربرداری و ارسال کمک ها و مایحتاج ضروری بوده است.
وی گفت: ارسال 2 هزار تخته چادر اسکان، 2 هزار و 50 رول موکت، 2 هزار و 350 عدد پتو ، پنج هزار و 200 قوطی کنسرو و بیش از 15 هزار کارتن خرما ز جمله اقلام کمک های ارسالی از استان مرکزی به مناطق زلزله زده غرب کشور بوده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان مرکزی خاطرنشان کرد: در این مدت همچنین بیش از 70 هزار قرص نان،یک کامیون آرد، 53 هزار بطری آب معدنی نیز برای کمک به مردم آسیب دیده از زمین لرزه در غرب کشور از این استان ارسال شده است.
فرخی توضیح داد: بیش از 100 نفر عوامل انسانی از استان مرکزی در حوزه های امدادرسانی و نجات، تیم های واکنش سریع و درمان اضطراری، تجسس و آواربرداری، گروه های اصلاحات تاسیسات آب و برق و گاز، اورژانس و شماری از نیروهای سپاه روح الله در مناطق زلزله زده غرب کشور فعالیت دارند.
وی توضیح داد: نشست های ستاد بحران استان در چندین مرحله تشکیل شده و آمادگی کامل برای اعزام نیروهای انسانی تخصصی و هرگونه تجهیزات فنی و تخصصی در صورت نیاز به مناطق حادثه دیده وجود دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان مرکزی گفت: مردم این استان باید از هرگونه اعزام انفرادی و شخصی کمک ها به مناطق زلزله زده غرب کشور خودداری کنند و برای بهره گیری هرچه بیشتر از داوطلبان اعزام به مناطق زلزله زده غرب کشور این اعزام ها باید در قالب گروه های هلال احمر به منطقه انجام شود.
فرخی بیان کرد: گروه های انفرادی در مراجعه به اماکن زلزله زده ممکن است با مشکلات مختلفی روبه شوند از طرفی نیازسنجی و شرایط منطقه را به خوبی آشنایی ندارند و در انسجام برنامه مشکلاتی ایجاد می شود.
وی ادامه داد: اعزام کمک های مردمی از طریق هلال احمر و سپاه روح الله استان مرکزی موجب می شود این کمک ها به بهترین شکل و در نهایت نظم به دست مردم نیازمند در این مناطق برسد و به صورت عادلانه در بین آنان توزیع شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان مرکزی خاطر نشان کرد: داوطلبان اعزام به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه می توانند با تماس با شماره 32213238 تخصص خود را به جمعیت هلال احمر استان اعلام کنند و در صورت نیاز به تخصص آنان در قالب تیم های هلال احمر در مناطق زلزله زده حضور یابند.
فرخی افزود: خسارت های وارده به مناطق زلزله زده به کوتاه مدت ختم نمی شود نیاز است کمک های مسئولان و مردم به صورت نظام مند انجام شود تا روند بازسازی و راهبری مسائل اساسی مردم بحران زده با سرعت و کیفیت بیشتری پی گرفته شود.
وی اظهار کرد: مردم برای کمک به زلزله زدگان می توانند کمک های نقدی خود را از طریق شماره حساب 99999 نزد بانک های ملی، ملت و سپه واریز و فیش آن را به هلال احمر تحویل دهند.
فرخی گفت: روز گذشته در بازدید میدانی از مناطق زلزله زده کرمانشاه و ارزیابی شرایط ، مهمترین نیازهای فعلی تامین چادر، پتو، آب معدنی، کنسرو و لباس های گرم است و مردم می توانند کمک های غیر نقدی خود را بر مبنای این اولویت ها با مراجعه به شعب هلال احمر در شهرستان های استان تحویل دهند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی یاد آور شد: 22 کامیون ارسالی کمک های استان به مناطق زلزله زده غرب کشور توسط جمعیت هلال احمر بوده است و اعزام سه دستگاه آمبولانس، چهار دستگاه ماشین کمک دار، 30 نفر از مختصصان واکنش سری، آوار برداری و درمان استراری به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه اعزام و هم اکنون در این منطقه به خدمت رسانی به مردم مشغول هستند.
وی ادامه داد: 15 نفر نیروی آوار برداری و 15 نفر تیم کوهستانی سازمان های مردم نهاد استان مرکزی نیز امروز در قالب 2 تیم هلال احمر به مناطق زلزله زده غرب کشور اعزام شدند.
زمین لرزه یکشنبه شب 7.3 ریشتر و محل وقوع استان کرمانشاه - حوالی ازگله بوده است.
این زمین لرزه در ساعت 21 و 48 دقیقه رخ داده و طول جغرافیایی: 45.9 و عرض آن : 34.84 و در عمق 11 کیلومتری زمین بوده است.
1955/6013/خبرنگار: مهدی عظیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری

انتهای پیام /*

نظر شما