شناسهٔ خبر: 21836948 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مدیرعامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان اعلام کرد

بازگشت 64 زندانی جرائم غیر عمد به آغوش خانواده با حمایت خیرین

خبرگزاری میزان- مدیرعامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور با کمک خیرین 64 زندانی جرائم غیر عمد که همگی مرد بودند از زندان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

صاحب‌خبر -
بازگشت 64 زندانی جرائم غیر عمد به آغوش خانواده با حمایت خیرین دراستانبه گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان ، به نقل از روابط عمومی دادگستری سیستان و بلوچستان، رحمدل بامری،مدیرعامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان در پنجمین نشست هیات امناء ستاد دیه استان اظهار کرد: بیشتر جرائم این افراد شامل دیه تصادفات، شبه عمد، حوادث کارگاهی، مهریه و نفقه بوده است که مبلغ بدهی کل این افراد بالغ بر ۵۹ میلیارد و ۷۴۱ میلیون و ۵۳ هزار و ۵۱۴ ریال بوده است.

وی افزود: با ورود خیرین به عرصه حمایت از زندانیان مالی و جرایم غیر عمد، شاهد کاهش چشمگیر آسیب‌های اجتماعی در استان هستیم.در جلسه امروز ۲۰ پرونده مورد بررسی قرار گرفت و ۱۸ مورد با تایید هیات امناء مشمول کمک ستاد دیه قرار گرفت.

بامری مبلغ کل بدهی این افراد را بالغ بر ۲۰ میلیارد و ۴۶۴ میلیون و ۳۱۱ هزار و ۳۲۶ ریال اعلام نمود و افزود: از این مبلغ ۱۱ میلیارد و ۱۰۲ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۷۱۹ ریال گذشت شکات، ۱ میلیارد و ۲۱ میلیون و ۴۰۸ هزار و ۶۰۷ ریال آورده مددجوو ۳ میلیارد ریال تسهیلات بانکی بوده است.

مدیرعامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان گفت: سوانح رانندگی، مهریه و نفقه و حوادث کاری شایع‌ترین جرائم زندانیان غیر عمد در استان است.

وی از علما، ریش سفیدان طوایف و قبایل درخواست کرد با فرهنگ سازی مردم را نسبت به عواقب بیمه نکردن وسائط نقلیه و ترویج ازدواج‌های آسان بر اساس قوانین اسلامی با تعیین مهریه‌های معقول آگاه کنند.
 
انتهای پیام/