به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری تسنیم، حسین انتظامی در مراسم اختتامیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها ضمن تقدیر از حضور دکتر سرافراز و دکتر حداد عادل اظهار داشت: تا ساعاتی دیگر بیستمین نمایشگاه مطبوعات به کار خود پایان میدهد یک هفته شاهد تلاش همکاران رسانهای و برگزاری همایش آنها بودیم و وزارت ارشاد صرفا هماهنگ کننده این همایش بود.
وی ادامه داد: حدود 600 غرفه در نمایشگاه در این چند روز به فعالیت پرداختند که بخش عمده آن رسانهها بودند اما دو بخش روابط عمومیها که به شکلی کار رسانهای میکنند و کسب و کار مرتبط با رسانهها در این نمایشگاه حضور داشتند.
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد تصریح کرد: حضور کسب و کار مرتبط با رسانهها از این لحاظ بود تا امکانی فراهم شود که همکاران رسانهای با موسسات مرتبط با رسانه مفاهمه داشته باشند و هم افزایی کنند. استقبال و حضور مسئولان از این نمایشگاه خوب بود و این زمینه فراهم شد تا در این هفت روز از عناصر خدمتگذار حوزه فرهنگ قدردانی شود.
انتظامی خاطرنشان کرد: این جلسه دو دستور کار دارد دستورکار نخست قدردانی از زحمات غرفهها و همکاران براساس شاخصهایی است که روز نخست برگزاری نمایشگاه اعلام شد. یکی از ویژگیهای امسال این بود که شاخصهای انتخاب غرفه برتر از روز نخست همانند سایر دستورالعملها به صورت شفاف در دسترس همگان قرار گرفت.
وی ضمن قدردانی از شورای هماهنگی تشکلهای مدیریتی مطبوعات افزود: از آقای سرافراز خواهش کردیم تا در جمع ما باشند و ایشان با بزرگواری پذیرفتند. خواستگاه آقای سرافراز مطبوعات بوده و از جنس خودمان هستند و به نحوی شیخ المعاونین سازمان صدا و سیما بودند و این ابتکار و تدبیر مقام معظم رهبری در انتصاب ایشان پیام مدیریتی را نیز در ضمن خود داشت. منهای شایستگیهای آقای سرافراز که از داخل بدنه صدا و سیما انتخاب شدند.
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد افزود: با توجه به اینکه ایشان بعد از انتصاب میهمان جلسهای نبودند این حضور پیام نمادینی در جایگاه رسانه ملی در حمایت از سایر رسانهها دارد.
انتظامی با اشاره به عنصر هویت بخش زبان و ادب فارسی برای ما گفت: اگر به این موضوع بی توجهی کنیم شاید به سرنوشت برخی از کشورهای همسایه که زبان و ادبیات خود را ندارند مبتلا شویم چرا که رسانهها در ساخت زبانی مردم نقش موثر دارند.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته به همت فرهنگستان زبان و ادب فارسی بخش جانبی به نمایشگاه اضافه و شورایی تعریف شد که سالانه جایزه این فرهنگستان را به رسانه هایی که در شاخصهای اعلام شده از جمله موارد دستوری و ویرایشی برتر هستند اعطا کند.
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد در پایان گفت: اگر چه نمایشگاه به آخرین ساعات خود نزدیک میشود اما کار نمایشگاه پایان ندارد و امیدوارم شعار امسال به عنوان رسانه، آزادی مسئولانه را سرلوحه خود قرار دهیم چرا که شاید متغییر بحرانی دوران ما اخلاق حرفهای و فعالیت توأم با مسئولیت باشد.
انتهای پیام/