شناسهٔ خبر: 2107440 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

حضور نشریات برتر دانشگاهی در نمایشگاه مطبوعات

حضور چشم گیر نشریات دانشجویی برای ششین سال در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها.

صاحب‌خبر -

نشریات دانشجویی در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها حضور بسیار پررنگی دارند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، نشریات دانشجویی در حال حاضر برای ششمین سال در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها حضور دارند.

بنابر گفته های مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم تعداد نشریات از سوی دانشگاه‌ها مشخص می‌شود و غرفه‌ها نیز با محوریت دانشگاه‌ها دایر هستند.

کریم نجفی برزگر، معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور با بیان اینكه بیش از 500 نشریه الکترونیکی و 200 نشریه چاپی دانشگاه پیام نور در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها به بهره برداری می رسد، از بهره برداری 700 نشریه الکترونیکی و چاپی در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها، خبر داد.

همچنین واحد‌های دانشگاه آزاد 180 عنوان نشریه دانشجویی در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها ارائه کردند.

این نشریات در 4 موضوع موضوع فرهنگی- اجتماعی، قرآن و عترت، نشریات علمی و تشکل‌های سیاسی- اسلامی ارائه شده است.

شریات دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی در نمایشگاه مطبوعات نیز حضور پررنگی دارند.

حسام الدین علامه، مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت نیز با بیان این مطلب که دانشگاه‌های علوم پزشکی در قالب برپایی هفت غرفه دانشگاهی و یک غرفه ستادی دراین گردهمایی بزرگ مطبوعاتی کشور حضور دارند، اعلام كرد: یکی از برنامه‌های محوری اداره کل فرهنگی وزارت علوم حمایت از نشریات دانشجویی فاخروغنی منتشر شده توسط دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی است.