شناسهٔ خبر: 2084249 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تجلیل از چهار پیشکسوت عرصه مطبوعات؛

12 کارگاه آموزشی و نشست تخصصی در بیستمین نمایشگاه مطبوعات برگزار می شود

تهران- ایرنا-12 کارگاه آموزشی و نشست تخصصی در جریان برگزاری بیستمین نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی برگزار خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، این نشست ها و کارگاه های آموزشی از فردا یکشنبه در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها آغاز می شود.

بر اساس این گزارش کارگاه های آموزشی «آشنایی با فتوژورنالیسم ایران و جهان»، «کاربرد گرافیک خبری و اطلاع رسانی در مطبوعات»، «چگونه یک گزارش داغ مطبوعاتی بنویسیم؟»، «روزنامه نگاری سایبر از سخت خبر تا رسانه های اجتماعی» و «کارکرد بنگاه های رسانه ای در نشریات محلی»، عناوین کارگاه های آموزشی بیستمین نمایشگاه مطبوعات را تشکیل می دهد.

همچنین نشست های تخصصی با موضوعات «آموزش و پژوهش در حرفه روزنامه نگاری»، «الزامات ضروری در قانون مطبوعات»، »تکنولوژی نوین رسانه ای در نسل های بعدی رسانه»، «جایگاه نظام صنفی در رسانه های ایران»، «بررسی مشکلات نشریات محلی» و «جایگاه مطبوعات در اقتصاد مقاومتی» در طی برگزاری نمایشگاه مطبوعات به بررسی ابعاد مختلف رسانه های کشور خواهد پرداخت.



*** تجلیل از چهار پیشکسوت عرصه مطبوعات و خبرگزاری ها

به گزارش خبرنگار ایرنا، قرار است از پیشکسوتان عرصه مطبوعات و خبرگزاری ها تجلیل شود. استاد بیژن نفیسی، استاد فریدون صدیقی، دکتر بهروز بهزادی و استاد محمد بلوری پیشکسوتانی هستند که قرار است در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها تجلیل شوند.

این گزارش می افزاید: کارگاه های آموزشی هر روز از ساعت 10:30 تا 12 و نشست های تخصصی از ساعت 14 تا 16 و مراسم تجلیل از پیشکسوتان ساعت 16:15 تا 16:45 دقیقه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می شود.

بیستمین نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی قرار است ساعت 15امروز شنبه (17 آبان ماه ) با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی افتتاح شود.

این نمایشگاه تا 23 آبان ماه در محل مصلی امام خمینی (ره) برپا است.

علمی(3)**9190**ل.الف.ی**1440