شناسهٔ خبر: 20738053 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت آموزش و پرورش | لینک خبر

شرکت در دوره توانمندسازی ارتباطی به استخدام و تعیین وضعیت آموزش دهندگان ندارد

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی گفت: شرکت در دوره توانمندسازی ارتباطی به استخدام و تعیین وضعیت آموزش دهندگان ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش به نقل از سازمان نهضت سواد آموزی، علی باقرزاده، با تاکید بر اینکه آموزش دهنده های سازمان نهضت سوادآموزی با برگزاری آزمون توانمندسازی جذب این سازمان نمی شوند، اظهار کرد: برگزاری دوره آموزش و توانمندسازی آموزش دهندگان که اکنون به دوره جهاد دانشگاهی معروف شده است هیچ ربطی به استخدام و تعیین وضعیت آن ها ندارد.

وی با بیان اینکه برگزاری این آزمون ربطی به مسائل شغلی آموزش دهنده ها ندارد، ادامه داد: این دوره ای است که طبق سیاست های سازمان نهضت سوادآموزی برای آموزش و توانمندسازی آموزش دهنده ها قرار گرفته و برگزار شده است.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی بیان کرد: برگزاری دوره توانمندسازی یک مسئله داخلی است و ربطی به استخدام افراد آموزش دهنده ندارد. اکنون برای شرکت در این دوره 61 هزار و 700 نفر ثبت نام کرده اند آزمون نیز در اواخر مردادماه برگزار خواهد شد.