به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش وپرورش، پيش ازظهر امروز حميدرضا عظمتي در حاشيه بيست ونهمين دوره المپياد جهاني كامپيوتر 2017،اظهاركرد: كميته بين المللي مسابقات ، پس از بررسي پيشنهاد ميزباني جمهوري اسلامي ايران كه در سال 2012 توسط تيم اعزامي ارائه شده بود در سال 2013، موافقت خود را اعلام كرد.
وي افزود: جمهوري اسلامي ايران با هدف هرچه بهتر برگزارشدن اين المپياد، بودجه اي را در سال 1396 به اين موضوع اختصاص داد و وزارت آموزش وپرورش را مأمور برگزاري اين مسابقات كرد.
عظمتي، ادامه داد: وزارت آموزش وپرورش با علم به چگونگي برگزاري المپيادكامپيوتر، ستادي را در وزارتخانه از معاونت توسعه مديريت و پشتيباني، مركز استعدادهاي درخشان و دانش پژوهان جوان و دانشگاه شهيد رجايي تشكيل و وظايف و امور مربوطه، به كميته هاي دهگانه را تقسيم كرد.
رئيس دانشگاه شهيد رجايي از رضايت مندي ميهمانان براساس پايشي كه صورت گرفته است، خبر دادوافزود: رضايت دانش آموزان كشورهاي مختلف از ميزباني جمهوري اسلامي ايران، نشانه برنامه ريزي دقيق آموزش وپرورش و انجام وظيفه مطلوب عوامل اجرايي است .
وي خاطرنشان كرد: مجموعاً 84 كشور جهت شركت در المپياد اعلام آمادگي كردند وآموزش وپرورش تمهيدات لازم درخصوص، اقامت، تردد، ويزا و تشريفات ميهمانان را تدارك ديده است و در نهايت، 2 كشور مصرو دومينكن، موفق به حضور در اين المپياد نشدند.
عظمتي گفت: هر كشور تنها با يك تيم كه معمولا بين 1 تا4 نفر متغير است در اين المپياد شركت كرده است، البته جمهوري اسلامي ايران به دليل ميزباني با يك تيم اصلي 4 نفره و يك تيم غيررسمي در اين مسابقات حضور يافته است.
مدير اجرايي المپياد جهاني كامپيوتر 2017 در ادامه بيان كرد: داشتن حداكثر 18 سال از شرايط شركت كنندگان در المپياد كامپيوتر است، بنابراين دانش آموزان دوره دوم متوسطه در اين المپياد با هم به رقابت مي پردازند.
وي اظهار كرد: المپياد در 2 روز برگزار مي شود تا بتواند با استفاده از كامپيوتري كه در جلوي او قرار دارد به مدت 5 ساعت به سؤالات پاسخ دهد.
عظمتي ادامه داد: مبناي سؤالات المپياد اين است كه شركت كنندگان يك الگوريتم را به زبان برنامه تبديل كنند و يك برنامه نويسي را به صورت آزادانه انجام دهند.
وي مدت زمان برگزاري آزمون ها را از ساعت 8 صبح تا 14، اعلام كرد و افزود: دانش آموزان در حين آزمون مي توانند نتيجه عملكرد خود را ببينند و درصورت نياز، پاسخ خود را اصلاح كنند.
رئيس دانشگاه شهيد رجايي ادامه داد: خارج از سالن امتحان نيز تمام مردم دنيا مي توانند به صورت آنلاين نتايج افراد شركت كننده را در سايتhttp://ranking.ioi2017.org/Ranking.html ، مشاهده كنند.
وي گفت: اعلام نتايج براساس جمع بندي امتياز افراد هر تيم انجام شده و در عصر روز پنج شنبه دوازدهم مردادماه، در مراسم اختتاميه برگزار مي شود و مدال هاي رنگارنگ اين دوره از المپياد بين كشورهاي برگزيده، توزيع خواهد شد.
مديراجرايي المپياد جهاني كامپيوتر2017تهران،گفت: برگزاري اين دوره المپياد، اين امكان را براي نخبگان وشركت كنندگان جهاني فراهم كرده تا با فرهنگ اصيل ايراني آشنا شوند و بتوانند پيام صلح و دوستي ايران را به سايركشورها، اعلام كنند.