شناسهٔ خبر: 1885696 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نماز جمعه تهران / خطبه اول

صاحب‌خبر - تهران / واحد مرکزی خبر / سیاسی 1393/08/02
امام جمعه موقت تهران گفت: مسئولان باید همه همت خود را مصروف آن کنند که جوانان از طریق ابزارهایی مانند اینترنت و ماهواره به غرقاب تباهی نیفتند.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، آیت الله موحدی کرمانی درخطبه اول نماز جمعه تهران با اشاره به نامگذاری امسال به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی و با تاکید بر وظیفه مسئولان در این حوزه افزود: اگر باب فرهنگ مبتذل غرب از طریق ماهواره و اینترنت بر روی جوانان معصوم باز شود باید منتظر سرنوشت آندلس باشیم .
وی تصریح کرد: اگر مسئولان برای این وظیفه خود کاری نکنند باید بدانند که سیلی سختی در دنیا و عذاب سختی در آخرت در انتظار آنها خواهد بود.
خطیب جمعه تهران افزود: اگر گناه شایع و نمایان شود مسئولیتش گریبان همه را می گیرد بنابراین در مقابل گناه آشکار همه مسئولند. خدا نکند در ادارات ما زیر میزی و در قضای ما رشوه حاکم شود و بودجه کشور که باید برای رفع نیازهای همه مردم هزینه شود به عده خاصی برسد و روابط بر ضوابط حاکم شود.
وی در ادامه با اشاره به درس های نهضت عاشورا گفت: درباره عاشورا دو بینش وجود دارد اول اینکه انسان متوجه شود این مصائب بزرگ که بر امام حسین (ع) و یارانش وارد شد دل هر انسانی را می سوزاند و بی اختیار اشک او جاری می شود که طبعا این اشکها و ناله ها بسیار ارزشمند است و حتی انبیاء الهی هم در مصائب سیدالشهدا اندوهگین اند.
امام جمعه موقت تهران افزود : بر اساس بینش دوم که در ارتباط با بینش اول قرار دارد ،‌ باید متوجه باشیم چرا این همه مصیبت بر اهل بیت وارد شد؟ آیا امام حسین (ع) و یارانش غافلگیر شدند یا آگاهانه از این مصائب استقبال کردند؟ و چرا امام حسین (ع) و یارانش عاشقانه به سمت شهادت رفتند؟
وی گفت: امام حسین علیه السلام و یارانش احساس می کردند که اسلام در خطر بزرگی قرار دارد و شخص پلیدی همچون یزید اسلام را باید اداره کند و امام فرمودند اگر قرار باشد والی یزید باشد باید فاتحه اسلام را خواند.
خطیب جمعه تهران افزود: امام حسین (ع) می دانست که راهی جز شهادت نیست تا با این شهادت، نظام حکومتی یزید را ساقط کند که البته این چنین هم شد.
آیت الله موحدی کرمانی گفت: گاهی برای یاری دین نیاز به این است که انسان هر چه دارد از جان و مال بدهد و از گرفتاریها استقبال کند .
وی افزود: گاهی ایجاب می کند انسان سختی ها را برای پیشرفت دین و رضایت الهی تحمل کند و معنای ولایت اهل بیت نیز همین جا ظاهر می شود.
خطیب جمعه تهران افزود: جنگ کربلا جنگ فرد نبود بلکه جنگ دو مکتب و دو فرهنگ بود که یک طرف آن استکبار قرار داشت که می گفت همه چیز را برای خودم می خواهم و طرف دیگر هم باور داشت که می خواهد انسانها را از جهالت و اسارت نجات دهد و برای این کار جانش را فدا کند.
وی گفت: در یک طرف این جبهه صداقت و پاکی و در طرف دیگر دروغ و تهمت است، جبهه کفر مقابل انبیاء هم تا توانست تهمت زد و دروغ گفت اما وقتی دو جبهه حق و باطل مقابل هم قرار گرفتند ، باطل شکست خورد.
امام جمعه موقت تهران افزود: آمریکا امروز مقابل ایران جبهه باطل را ایجاد کرده اما پیروزی با جبهه صدق است نه با آن کسی که حقایق را تحریف می کند و وارونه جلوه می دهد
وی گفت: امام حسین (ع) عده ای سفیر به درون جبهه دشمن اعزام کرد و این حقایق را آنها گفتند و حضرت زینب سلام الله علیها در مجلس یزید و ابن زیاد آنها را جلوی چشم طرفدارانشان رسوا کرد و حضرت سجاد علیه السلام هم در مسجد اموی سخنرانی کرد که وقتی سخنان ایشان را مردم شنیدند مسجد یکپارچه گریه و ضجه شد و عده زیادی برخاستند و نماز را هم با یزید نخواندند.
وی اضافه کرد : در جبهه باطل این فکر وجود دارد که از هر راهی که شد باید به هدف رسید اما در جبهه حق این طور نیست و امام حسین علیه السلام فرمود کسی که از راه گناه بخواهد به هدف برسد به خطر نزدیکتر می شود.
امام جمعه موقت تهران افزود: جناح باطل از شمشیر و زندان و قتل برای پیروزی استفاده می کند اما طرف حق از قوانین نظام حق بهره می گیرد و به وعده های خدا اعتماد می کند و این منطق بر شمشیر قطعا غالب است .

نظر شما