به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، این شبکه اجتماعی فرایندی را متوقف کرده که از طریق آن ادارات پلیس در آمریکا قادر به ردگیری روند فعالیت های معترضان اجتماعی و سیاسی از طریق فیس بوک بوده اند.
فیس بوک، اینستاگرام و توییتر در ماه های اخیر به شدت از سوی افراد و گروه های مدافع حریم شخصی مورد اعتراض قرار گرفته اند، زیرا اطلاعات خصوصی کاربران خود را در اختیار افراد و گروه های ثالث قرار می دادند.
در این میان اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا با انتشار بیانیه ای تصریح کرد پلیس آمریکا از اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی و دیگر داده های در دسترس کاربران در فیس بوک برای جاسوسی از آنها در مورد معترضان سوءاستفاده می کند و این جاسوسی در اماکنی مانند فرگوسن، میسوری رخ داده است.
فیس بوک و برخی شرکت های اینترنتی دیگر در آمریکا در واکنش به این اعتراضات دسترسی به داده های خصوصی کاربران توسط توسعه دهندگان وبرنامه نویسان را متوقف کرده اند تا اتهام جاسوسی از میلیاردها کاربر به آنها وارد نشود.
راب شرمن معاون حوزه حریم شخصی فیس بوک در این مورد گفته است: هدف ما این است که سیاست هایمان صراحت داشته باشند. با این تغییر ما فضایی به وجود می آوریم که افراد در آن در زمان اظهارنظر احساس امنیت خواهند کرد. علیرغم این اقدام فیس بوک، برخی کاربران هنوز در این مورد که این شرکت تمامی راه های دسترسی افراد و شرکت های ثالث به اطلاعات خصوصی انها را مسدود کرده باشد، تردیدهایی دارند.
انتهای پیام/آ
∎
نظر شما