شناسهٔ خبر: 17738911 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

آشنایی با روش تهیه پاستای پنیری مرغ و بروکلی

- همشهری آنلاین: علاقمندان به پاستا دست به کار شوید!

صاحب‌خبر -

يك قاشق غذاخوری روغن زیتون

۵۰۰ گرم سینه مرغ

۳ قاشق غذاخوری کره

۲ حبه سیر خرد شده

۱ پیاز کوچک ریز خرد شده

۴ قاشق غذاخوری آرد ساده

دو و ۱/۲ فنجان شیر کم چرب

يك فنجان آب

يك قاشق چای‌خوری نمک

فلفل سیاه

۲ فنجان پاستا

يك سر بزرگ کلم بروکلی تازه

۲ فنجان پنیر چدار رنده شده

۱/۴ فنجان پودر سوخاری

۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان

پاستای پنیری مرغ و بروکلی

ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. در ادامه مرغ‌ها را در تابه می‌پزیم.

سپس پیاز و سیر را در داخل کره تفت می‌دهیم و شیر و آب را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. در ادامه پاستاها، مرغ و بروکلی را اضافه می‌کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه درب ظرف را گذاشته و می‌پزیم.

در ادامه پنیر و پودر سوخاری را اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه در فر قرار می‌دهیم. نوش جان و لذت ببرید!

foodfa.com

نظر شما