در این جلسه که با حضور کارشناسان مشاوره مناطق چهارده گانه استان برگزار شد.
به گزارش ایلنا از زنجان, مرتضی تمجیدی مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان زنجان گفت: معلمان و مشاوران حاضر در مدارس سرمایههای اصلی ما هستند و ما به وجود آنان افتخار میکنیم.
تمجیدی افزود: خدمات مشاورهای یکی از الزامات اصلی مدارس به شمار میرود و ما اکنون با حد مطلوب آن فاصله داریم.
مدیرکل دستگاه تعلیم و تربیت استان خاطرنشان ساخت: برای حل مشکلات رفتاری و روانی دانش آموزان، نیازمند نگاه سیستمی هستیم و لازم است دستگاههای مختلف با برنامههای مشترک، آموزش و پرورش را در این مهم یاری کنند.
تمجیدی برگزاری این جلسه را مقدمهای برای کار مشترک و نگاه سیستمی دانسته اظهار کرد: باید باور کنیم که مدرسه فقط محلی برای ارائه دروس نگاشته شده نیست بلکه باید دانش آموزان در مدرسه زندگی کردن را بیاموزند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان افزود: دانش آموزان انتظار دارند که مدرسه پناهگاهی برای رسیدن به اهدافشان باشد و برای تحقق این خواسته مدرسه باید زمینه برآوردن نیازهای روانی و عزت نفس آنان را فراهم کند.
تمجیدی با بیان اینکه عدم توجه به مشاوره و بهداشت روان موجب خواهد شد که دانش آموزان در مواجهه با مشکلات جامعه شکننده شوند، اظهار کرد: باید به تفاوتهای فردی آنان توجه شود.
وی تاکید کرد: عدم توجه به نیازهای افراد در کودکی موجب بروز مشکلاتی در بزرگسالی به صورت تحصیلی، اعتیاد، عصبانیت و درگیریهای فیزیکی و روانی خواهد شد.
این مقام مسئول ادامه داد: با بر آوردن نیاز های عاطفی دانش آموزان، شاهد شکوفایی استعدادهای آنان خواهیم بود و این امر به داشتن مدرسه ای پویا و موفق امکان پذیر است.
تمجیدی در پایان افزود: باید تفکر منطقی و واقع بینانه را به دانش آموزان آموزش دهیم و بیاموزیم که تفکر هیجانی موجب از بین رفتن خلاقیت و تفکر خلاق می شود.
∎
نظر شما