شناسهٔ خبر: 1600730 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

آشپزخانه حجاج ایرانی در عربستان

هرسال ده‌هاهزارزائرایرانی درسرزمین وحی،روزانه سه وعده غذادرهتل‌های‌ محل اقامتشان می‌خورند.این رقم گاه تا بالای ۱۰۰هزار نفرهم رسیده اما در میان ۱۶۰ کشور شرکت‌کننده، ایران جزو معدود کشورهایی است که دو وعده غذای گرم در هر روز به اعضای کاروان‌هایش می‌دهد

صاحب‌خبر -

سابقا روال کار به این شکل بود که هر کاروان تیم آشپزی خود را داشت و غذا در هتل تهیه می‌شد اما اکنون در دو شهر مدینه‌ و مکه‌ که محل حضور و اسکان زائران کشورمان برای انجام مناسک و اعمال حج است، در هر کدام دو و جمعا چهار آشپزخانه‌ی متمرکز وجود دارد که وظیفه‌ی تهیه‌ی غذای زائران و حاجیان را برعهده دارند. این آشپزخانه‌ها به اجاره‌ی مدت‌دار سازمان حج کشورمان درآمده‌اند و در آن‌ها غذا با استفاده از دستگاه‌های مکانیزه تهیه می‌شود. مواد اولیه‌ی لازم نیز از چند ماه قبل تهیه و بعضا ذخیره می‌شود. برخی اقلام مانند ماهی، بخشی از دوغ و میوه‌ها از ایران به عربستان منتقل می‌شوند و اقلام دیگری مانند برنج، مرغ و نوشابه‌ها در محل خریده می‌شوند. همچنین تیم‌های طبخ غذا که هر سال از ایران منتقل می‌شوند، در زیرگروه‌هایی مانند تیم برنج، تیم خورشت، تیم سوپ و دورچین تقسیم‌بندی می‌شوند و گواهی بهداشت می‌گیرند.


آشپزخانه حجاج ایرانی

آشپزخانه حجاج ایرانی

آشپزخانه حجاج ایرانی

آشپزخانه حجاج ایرانی

آشپزخانه حجاج ایرانی

آشپزخانه حجاج ایرانی

آشپزخانه حجاج ایرانی

آشپزخانه حجاج ایرانی

آشپزخانه حجاج ایرانی

آشپزخانه حجاج ایرانی

آشپزخانه حجاج ایرانی

آشپزخانه حجاج ایرانی

نظر شما