شناسهٔ خبر: 15182873 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آیین رونمایی از ترجمه دوکتاب به زبان اورامی در سروآباد برگزار شد

سنندج- ایرنا- آیین رونمایی از ترجمه دو کتاب ارزشمند قرآن کریم و گلستان سعدی به زبان اورامی با حضور جمعی از نویسندگان و هنرمندان در شهرستان سروآباد برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیین رونمایی از این دو اثر عصر روز پنجشنبه در محل سالن همایش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سروآباد با حضور جمعی از نویسندگان، شاعران و هنرمندانی از استان کرمانشاه و استان کردستان برگزار شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سروآباد در حاشیه برگزاری این آیین به خبرنگار ایرنا گفت: منطقه اورامان مهد فرهنگ و تاریخ کهن ایرانی است و شاعران، نویسندگان و هنرمندان زیادی در این منطقه به جامعه فرهنگی استان کردستان و کشور معرفی شده اند.
سردار خالدی ادامه داد: آیین رونمایی از دو ترجمه گرانبهای دینی یعنی قرآن کریم و گلستان شیخ سعدی شیرازی به زبان اورامی از دو نویسنده بلندآوزاه و توانای منطقه اورامانات جمال حبیب اله و حافظ احمدی در شهرستان سروآباد برگزار شد.
وی اضافه کرد: تجلیل و قدردانی از این هنرمندان و ایجاد بستر مناسب فرهنگی از طریق انجمن های فرهنگی بیسارانی و قلم اورامان وابسته به فرهنگ و ارشاد اسلامی سروآباد از مهمترین اهداف برگزاری این مراسم است.
جمال حبیب اله مترجم قرآن کریم به زبان اورامی نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ضمن تقدیر و تشکر از بانیان این مراسم گفت: کار ترجمه قرآن کریم به زبان اورامی را از چند سال گذشته آغاز کردم و به یاری خداوند متعال در مدت چهار ماه توانستم آن را به پایان برسانم.
وی افزود: هدفم از ترجمه قرآن کریم به زبان اورامی اول خدمت به دین مبین اسلام بود و همچنین حفظ و حراست از زبان مادری ام یعنی زبان اورامی بود.
حافظ احمدی مترجم گلستان سعدی به زبان اورامی نیز گفت: در مدت 2.5موفق شدم کتاب شیرین گلستان سعدی شیرازی را به زبان اورامی ترجمه و در تهران به چاپ رسانیدم.
وی هدف از این کار خود را خدمت به زبان اورامی و حفظ و حراست از آن و همچنین خدمت به فرهنگ دوستان منطقه اورامان عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، در آیین رونمایی از این دو کتاب امام جمعه شهرستان سروآباد، بخشدار مرکزی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ، جانشین سپاه سروآباد و جمعی از مسئولین شهرستانی حضور داشتند.
شهرستان سروآباد در 90 کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
7354/3020