به گزارش خبرنگار ایرنا، این دیدار عصر روز پنجشنبه در زمین چمن مجموعه ورزشی شهرستان سروآباد برگزار شد و دو تیم پس از 90 دقیقه تلاش به تساوی 2 به 2 رضایت دادند.
تیم دهگلان با حمله های خود در نیمه اول موفق شد، 2 بار دروازه تیم شهرداری سروآباد را باز کند و در نیمه دوم این دیدار مهاجمان تیم شهرداری سروآباد نیز 2 گل خورده خود را جبران کرد.
تیم شهرداری سروآباد روز پنجشنبه هفته آینده میهمان تیم شهرستان بانه خواهد بود.
این مسابقه در چهارچوب مسابقات فوتبال لیگ دسته یک کردستان برگزار شد و شش تیم از شهرستان های سروآباد، مریوان، بانه، دهگلان و دو تیم از قروه به صورت دوره ای با هم رقابت می کنند که دو تیم برتر این رقابت ها به لیگ برتر استان راه می کنند.
شهرستان سروآباد در 90 کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
7354 / 3020
لیگ دسته یک فوتبال کردستان
دیدار تیم های شهرداری سروآباد و دهگلان به تساوی رسید
سنندج- ایرنا- در هفته اول مسابقات فوتبال لیگ دسته یک استان کردستان دیدار تیم های شهرداری سروآباد و دهگلان با نتیجه 2 به 2 به تساوی رسید.
صاحبخبر -