شناسهٔ خبر: 15152778 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

حمید قبادی در گفت و گو با شبستان:

نمایشگاه پوشاک کتابدار به صورت مجازی برگزار می شود

خبرگزاری شبستان: رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس با بیان اینکه آثار جشنواره پوشاک کتابدار پس از تایید در هیات داوران و انتخاب کتابداران به نمایش در می آید، گفت: نمایشگاه پوشاک کتابدار به صورت مجازی برگزار می شود.

صاحب‌خبر -

حمید قبادی، رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس  درباره برپایی جشنواره پوشاک کتابدار به خبرنگار فرهنگی شبستان گفت: اولین نمایشگاه پوشاک کتابدار مراحل ارسال آثار خود را سپری کرد و در این مرحله 240 اثر به دبیرخانه واصل شد؛ آثار گوناگونی از طراحان مختلف آثار در 2 بخش بانوان و آقایان به دبیرخانه واصل شد.

 

وی خاطر نشان کرد: نخستین جشنواره پوشاک کتابدار به همت کارگروه ساماندهی مد و لباس و توسط نهاد کتابخانه های عمومی کشور برگزار می شود؛ تا یکی 2 روز آینده داوری این آثار انجام می شود داوران انتخاب می شوند ، داوران باید به تصویب 2 نهاد برسند و بعد از تصویب بلافاصله داوری آثار به صورت رسمی آغاز می شود، در گام بعدی تعدادی از آثار به مرحله بعدی می رسند و در نهایت آثار نیمه نهایی در معرض انتخاب کتابداران قرار می گیرد و آنها از بین آن آثار انتخاب نهایی را انجام می دهند و آثار به نمایش درمی آید و در معرض تولید انبوه قرار می گیرند.

 

رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس  در پاسخ به این سئوال که آیا آثار انتخاب شده کتابداران در نمایشگاه به نمایش در می آیند؟ گفت: نمایشگاه آثار انتخابی جشنواره کتابدار نمایشگاه مجازی است، نمایشگاه در دسترس کتابداران قرار می گیرد و آنها هستند که رأی آخر را راجع به انتخاب با شاخص هایی که پیش بینی شده اند، می دهند.