به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي همدان، مهندس حسن رضا رحيمي نماينده معاونت غذا و داروي دانشگاه به منظور كسب تجربه از اقدام هاي انجام شده در بخش آرد و نان به ويژه به كارگيري تجهيزات و دستگاه هاي حرارت غير مستقيم پخت نان در كارگروه ارتقا كيفيت آرد و نان اين استان حاضر شد و اقدامهاي انجام شده توسط معاونت غذا و دارو از جمله غني سازي در كارخانه هاي آرد استان، اخذ مجوز هاي بهداشتي سيلوهاي استان شامل پروانه بهره برداري بهداشتي و مسئول فني، تشكيل كارگروه هاي مختلف در استانداري، اداره غله، و معاونت غذا و دارو در خصوص سبوس گيري و خاكسترآردهاي استان، تشويق و ترغيب درخواست كنندگان براي مجوزهاي بهداشتي مشاغل خانگي، شناسنامه در مورد نان و كنترل و نظارت شديد بهداشتي كارخانه هاي آرد استان و سيلوهاي نگهداري گندم راشرح و در اختيار كارگروه قرار داد.
همچنين كارشناس مواد غذايي آرايشي و بهداشتي دانشگاه از كارخانه توليد كننده دستگاههاي حرارت غير مستقيم پخت انواع نان درشهرك صنعتي اروميه بازديد كرد.