شناسهٔ خبر: 15139345 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرکل دامپزشکی استان البرز:

27 جایگاه عرضه و ذبح بهداشتی دام زنده در البرز جانمایی شد/ فعال شدن 10 اکیپ سیار

مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت: با تدابیر و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، 27 جایگاه عرضه و ذبح بهداشتی دام زنده در البرز جانمایی شد و 10 اکیپ سیار نظارت کاملی را بر فعالیت این جایگاه‌ها دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، علی‌اصغر شریفی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمام تمهیدات لازم برای عرضه دام سالم و ذبح بهداشتی آنها در روز عیدسعید قربان اندیشیده شده است.

وی با بیان اینکه در این زمینه 27 جایگاه عرضه و ذبح بهداشتی دام زنده در سطح استان البرز ایجاد خواهد شد، افزود: با توجه به اهمیت سلامت مردم لذا نظارت‌های مستقیمی نیز بر فعالیت این جایگاه‌ها خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز با تأکید بر اینکه باید تهیه و ذبح دام به صورت بهداشتی و شرعی باشد، بیان داشت: در این زمینه اکیپ‌های نظارت بر ذبح بهداشتی این دام‌ها نیز فعال شده و روند فعالیت آنان را به صورت دقیق و مستمر انجام خواهند داد.

شریفی با اشاره به اینکه البته این نظارت‌ها در طول سال انجام می‌شود، گفت: با توجه به اینکه تقاضای مردم در روز عید سعید قربان برای دام بیشتر می‌شود، لذا اکیپ‌های نظارتی نیز فعالیت خود را دو چندان می‌کنند.

وی با بیان اینکه مراکز راه‌اندازی شده در روز عید قربان به صورت موقت است و تنها برای تأمین تقاضاهای مردم ایجاد می‌شود، تأکید کرد: این مراکز کار خود را از یک روز قبل از عید قربان آغاز می‌کنند.

به گفته شریفی، در این مراکز علاوه بر توزیع دام بهداشتی و مورد تأیید دامپزشکی، کارشناسان این اداره‌کل به صورت مرتب حضور داشته و یک روحانی برای نظارت بر ذبح شرع نیز حضور خواهد داشت.

وی با بیان اینکه 10 اکیپ سیار متشکل از یک دامپزشک و یک کاردان دامپزشک در سطح استان برای نظارت بر کشتارهایی که در منازل و یا سطح شهر انجام می‌شود فعال هستند، بیان داشت: شهروندان از جایگاه‌های مجاز دام قربانی خود را تهیه کنند تا به مشکلی بر نخورند.

گفتنی است، از 27 مرکز عرضه، 17 مرکز عرضه بهداشتی دام در شهرستان‌های کرج و فردیس بوده و مابقی در دیگر شهرستان‌های تابعه استان راه‌اندازی می‌شود.

انتهای پیام/2302/ت30

برچسب‌ها: