شناسهٔ خبر: 15138195 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

کوکوی لوبیا سبز، یک کوکوی خوشمزه و اصیل

کوکوی لوبیا سبز یکی از غذاهای مجلسی تبریزی ها به شمار می‌رود و طعم بسیار جدید و خوشمزه ای دارد که در این پست با روش پخت آن آشنا خواهید شد.

صاحب‌خبر -
تحریریه پارسینه: کوکوی لوبیا سبز جزو قدیمی‌ترین و مجلسی‌ترین کوکوهای تبریز می‌باشد، و هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد . 

کوکوی لوبیا سبز، یک کوکوی خوشمزه و جدید


طرز تهیه:
برای 4 نفر 
لوبیا سبز خرد شده                                 چهارصد گرم
هویچ خرد شده                                    دو عدد متوسط
سیب زمینی  خرد شده                         یک عدد متوسط       
تخم مرغ                                          دو الی سه عدد
مغز گردو                                          نصف استکان ( خرد شده ) 
زعفران  دم کرده                                   یک قاشق غذاخوری
پیاز داغ                                            یک قاشق غذاخوری
شیر                                                یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر                                       نصف قاشق چایخوری
زرد چوبه ، نمک ، فلفل                          به مقدار لازم

طرز تهیه:
لوبیا سبز  را بعد از پاک کردن و شستن، کاملاً خشک کنید و به اندازه های یک سانتی متری خرد کنید. هویچ و  سیب زمینی  را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید. لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چای  خوری مخلوط نمک  و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد. بعد از این مدت هویچ خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید. (دقت کنید که حرارت زیر مواد به حدی نباشد که آب آن کشیده شود و مجبور به اضافه کردن آب شوید) بعد از 10 دقیقه، سیب زمینی  نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش کنید و صبر کنید مواد کمی سرد شوند. در یک کاسه متناسب با اندازه مواد، 2 عدد تخم مرغ  را بکشنید، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید تا مخلوط شوند، بعد بکینگ پودر، پیاز  داغ، ادویه مورد نظر، شیر، مغز گردو و زعفران  را اضافه کنید و مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید. سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. توجه کنید هم زدن به اندازه و شدتی نباشد که مواد را له کند. در حدی که مواد کاملاً با هم مخلوط شوند کافی است. بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کردید مایه کوکو  غلظت لازم را ندارد یک عدد تخم مرغ  باقیمانده را نیز به مواد اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن مواد، مایه کوکو را به مدت 10–15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً مزه دار و کمی سفت شود در یک تابه نچسب، به اندازه ای روغن بریزید که تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 میلیمتر بپوشاند. حرارت را کمی بالا ببرید تا روغن داغ شود، مایه کوکو را داخل تابه بریزید، روی آن را کاملاً صاف کنید و صبر کنید تا کوکو کمی ببندد و بعد درب تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملاً مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود. بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود؛ و بعد کوکو   را به شکل مورد نظر برش بزنید و سرو کنید.

نظر شما