حسین خاکسارهرندی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان اصفهان در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، اظهار کرد: خانههای قرآن روستایی در استان اصفهان بهلحاظ سختافزاری با مشکل مواجه هستند و از لحاظ نرمافزاری برای آنان برنامهریزی مدون همراه با توجیه لازم انجام نشده است.
وی افزود: حمایت از خانههای قرآنی بسیار اندک و ناچیز است و از لحاظ ساختمان و مکان استقرار، اکثریت خانههای قرآنی در استان اصفهان با مشکل مواجه هستند.
مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی استان اصفهان بیان کرد: بیش از 10 هزار نفر در سطح روستاهای استان از خدمات خانههای قرآن بهرهمند هستند و برنامههای آنان نیز همان برنامههایی میباشد که عمدتا از سوی سازمان تبلیغات ابلاغ میشود.
خاکسارهرندی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات دیگر خانههای قرآن روستایی، علاوه بر نداشتن مکان ثابت برای فعالیت، کمبود بودجه مناسب برای تامین هزینه خود وعدم نیروی مناسب قرآنی جهت آموزش است.
وی افزود: اتحادیه موسسات قرآنی مردمی استان اصفهان در اولین گام با حمایت ادارهکل تبلیغات و ادارهکل امور روستایی استانداری اصفهان نسبت به خانههای قرآن، برنامههای مختلفی را در دستور کار قرار داده است.
وی گفت: بازرسی از خانههای قرآنی و تهیه شناسه جامع وضعیت آنان، برگزاری مسابقات قرآنی ویژه روستاییان، پیگیری تشکیل دوره تربیت مربی ویژه روستاها، حمایت مالی از روستاهای فعال، هماهنگی و تشکیل منظم ستاد رسیدگی به امور قرآنی روستاها از مهمترین این برنامهها و حمایتهاست.