شناسهٔ خبر: 71485725 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

غبارروبی مساجد، سنت حسنه گلستانی‌ها در آستانه ماه رمضان

همزمان با روزهای پایانی ماه شعبان و در آستانه ماه مبارک رمضان، مراسم غبارروبی مساجد در گلستان در حال برگزاری است.

صاحب‌خبر -

مراسم غبارروبی مساجد و بقاع متبرکه در مناطق مختلف استان گلستان با همکاری هیئت امنای مساجد و عموم مردم آغاز شده تا مردم بتوانند برای حضور در مساجد در ماه میهمانی خدا آماده شوند.

حجت الاسلام والمسلمین علی کمانگری، در این باره به خبرنگار ایسنا گفت: معمولاً در آستانه ماه مبارک رمضان برای غبارروبی مساجد و اماکن مذهبی اعلام عمومی می‌شود و علاقه‌مندان برای رضای خدا و به نیت غرب الهی در این مراسم شرکت می‌کنند.

وی تمیزی و نظافت مساجد را یکی از آداب ظاهری  ورود به ماه مبارک رمضان دانست و افزود: مردم همانطور که مساجد و منازل خود را از غبار و آلودگی پاک کرده و آماده مهمانی خدا می‌کنند، باید قلوب خود را نیز از هرگونه کینه و گاه پاک کرده و با پایان دادن به کدورت‌ها و استغفار به درگاه الهی خود را نیز برای این مهمانی بزرگ آماده کنند.

به گزارش ایسنا، در استان گلستان نزدیک به دو هزار مسجد وجود دارد که در همه این مساجد در ماه رمضان برنامه‌های متنوعی مانند تفسیر و قرائت قرآن، برپایی نماز و محفل انس با قرآن با حضور قاریان برجسته کشوری و بین‌المللی با برگزار می‌شود.

انتهای پیام