به گزارش خبرنگار ایرنا حسین فیروزی روز دوشنبه در کارگروه رفع موانع تولید استان کردستان، افزود: افزایش 25 درصدی ارائه تسهیلات در حالی است که در همین مدت و نسبت به مدت مشابه سال گذشته میزان جذب منابع بانکی استان 22 درصد افزایش داشته است.
وی اظهار کرد: افزایش ارائه تسهیلات توسط بانک های کردستان نشان دهنده این است که این بانک ها برای افزایش سرمایه گذاری در استان تلاش می کنند.
وی با بیان اینکه حمایت بانک ها برای توسعه اشتغال در کردستان ضروری است، ادامه داد: انتظار از مدیران بانک ها این است که برای توسعه سرمایه گذاری در زمینه پرداخت تسهیلات نسبت به جذب منابع پیشی بگیرند.
فیروزی تاکید کرد: اگر بانک ها از سرمایه گذاری حمایت نکنند کارآفرینان نیز نمی توانند وارد عرصه شوند و نقش آفرینی کنند.
وی بیان کرد: برخی از مدیران بانک ها بر اساس بررسی ها نشان داده اند که در مقایسه با سال گذشته، امسال قدرت ریسک پذیری بیشتری داشته اند و حتی از حد انتظار ما فراتر رفته اند.
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری کردستان گفت: مجموع منابع بانکی در استان کردستان در سال جاری به پنج هزار میلیار تومان رسیده است اما برای توسعه استان نیاز به دو برابر این رقم داریم تا در قالب تسهیلات به سمت سرمایه گذاری هدایت شود.
** شاخص های کنونی نشان دهنده فضای مناسب کسب و کار است
وی یادآور شد: شاخص های کنونی شاخص های خوشحال کننده ای است که نشان دهنده فراهم شدن فضای کسب و کار است.
فیروزی گفت: بیشترین میزان تسهیلات با 47 درصد در بخش خدمات و کمترین میزان تسهیلات با 7.1 درصد در بخش صنعت و معدن پرداخت شده است.
وی افزود: پایین بودن میزان تسهیلات در بخش صنعت و معدن با توجه به سهم استان در این بخش طبیعی است اما انتظار داریم حرکت رو به جلو داشته باشیم و تحولی ایجاد شود.
وی ادامه داد: تسهیلات بخش کشاورزی نیز 22 درصد بوده است اما این در حالی است که 27 درصد ارزش افزوده استان در بخش کشاورزی است.
** تلاش می کنیم خود را به سرانه کشوری شهرک های صنعتی برسانیم
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری کردستان گفت: میزان کنونی سرانه شهرک های صنعتی کردستان پنج متر است اما تلاش می کنیم خود را به سرانه 14 متر کشوری شهرک های صنعتی برسانیم.
فیروزی توسعه شهرک های صنعتی را با اهمیت توصیف کرد و افزود: توسعه شهرک های صنعتی به توسعه استان کردستان شتاب می دهد.
وی شرایط توپوگرافی و جغرافیایی را یکی از دلایل پایین بودن میزان سرانه شهرک های صنعتی در کردستان بیان کرد.
وی از همه اعضای کارگروه رفع موانع تولید خواست با جدیت، توسعه شهرک های صنعتی را در دستور کار قرار دهند.
6108
نسبت به سال گذشته
میزان ارائه تسهیلات بانک های کردستان 25 درصد افزایش داشته است
سنندج- ایرنا- معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری کردستان گفت: میزان ارائه تسهیلات بانک های کردستان به واحدها و طرح های تولیدی استان از ابتدای امسال تا آخر خرداد در مقایسه با سال گذشته 25 درصد افزایش یافته است.
صاحبخبر -