شناسهٔ خبر: 15118737 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در مراسمی با حضور مدیران شهری

عملیات فاز غربی حفاری تونل خط 3 قطار شهری مشهد آغاز شد

در مراسمی با حضور مدیران شهری، عملیات فاز غربی حفاری تونل خط 3 قطار شهری مشهد آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، در مراسمی با حضور مدیران شهری و استانی که عصر امروز برگزار شد، عملیات اجرایی حفاری فاز غربی تونل خط 3 قطار شهری مشهد آغاز شد.

مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در این مراسم گفت: حفاری تونل خط 3 قطار شهری مشهد در فاز شرقی از دی‌ماه سال گذشته آغازشده و در این راستا پیشرفت‌های خوبی هم داشته‌ایم.

کیانوش کیامرز افزود: در حال حاضر دستگاه حفار مکانیزه با حفاری بخشی از تونل فاز شرقی خط 3 قطار شهری به چهارراه ابوطالب مشهد رسیده و عملیات اجرایی در این مقطع با حساسیت ویژه‌ای انجام می‌گیرد.

وی بابیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی شرکت سازنده، هر دستگاه حفار مکانیزه 26 کیلومتر از خطوط قطار شهری مشهد را حفاری می‌کند، خاطرنشان کرد: شرکت سازنده به‌گونه‌ای این دستگاه را طراحی کرده که پس از 26 کیلومتر حفاری، دیگر کارایی لازم را ندارد.

مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد گفت: با تغییر نرم‌افزار دستگاه‌های حفار مکانیزه توسط مهندسان بومی، میزان حداکثر توان حفاری این دستگاه از 26 کیلومتر به 50 کیلومتر ارتقا پیدا کرده است.

وی ادامه داد: با افزایش توان حفاری دستگاه‌های مکانیزه، امکان به‌کارگیری آن‌ها در سایر خطوط قطار شهری مشهد فراهم‌شده که در این راستا، دستگاه مکانیزه پس از حفاری تونل خط دو به خط 3 منتقل شد.

کیامرز تصریح کرد: دومین دستگاه حفار مکانیزه که در محل میدان سعدی به کار خود در خط دو قطار شهری پایان داده بود، پس از انتقال به میدان فردوسی مجدداً توسط پرسنل قرارگاه خاتم‌الأنبیا(ص) مونتاژ شد.

مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص پیشرفت خط دو قطار شهری مشهد بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها، خط 2 قطار شهری از انتهای طبرسی تا میدان شهدا 22 بهمن سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/3268/ذ30