شناسهٔ خبر: 15113436 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اجازه نظارت بر محتوای کنسرت‌ها را به کسی نمی‌دهیم

سخنگوی وزارت ارشاد گفت: این وزارتخانه اجازه صدور مجور و نظارت بر محتوا در کنسرت ها را به هیچ نهاد دیگری نمی دهد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حسین نوش آبادی در سی و دومین نشست خبری خود با خبرنگاران افزود: خبری که در برخی رسانه ها مبنی بر امضای تفاهم نامه بین وزارت ارشاد و دادستانی در خصوص کیفیت برگزاری کنسرت ها مخابره شده شایعه است و آن را تکذیب می کنم.

وی گفت: هیچ کس نمی تواند در وظیفه دیگری دخالت کند اما وزارت ارشاد همکاری و هماهنگی خود را همچنان با نهادهای قضایی، انتظامی و امنیتی که از گذشته داشته است ادامه می دهد.

نوش آبادی با اشاره به برخی توهین ها، بی ادبی ها و اتهاماتی که برخی رسانه ها به برخی مقامات عالی رتبه کشور از جمله رئیس جمهور وارد می کنند افزود: گاهی این توهین ها جرم عمومی دارد و مدعی العموم می تواند اعلام جرم کند.

سخنگوی وزارت ارشاد تاکید کرد: نباید اجازه داد چنین رفتارهای خلاف اخلاقی در جامعه نهادینه شود چراکه باعث آسیب به فرهنگ عمومی کشور می شود و این یک سم مهلک است.

وی گفت: معاون حقوقی رئیس جمهور نیز اعلام کرد اگر اهانت ها ادامه یابد اقامه دعوا می کنیم و نباید اجازه داد حقوق عمومی مورد تعرض قرار گیرد.

نوش آبادی افزود: بر اساس قانون حق اخطار و تذکر در این خصوص داده شده است و هم اکنون حوزه قضایی دولت پیگیر این موضوع است. 

نوش آبادی درباره اکران فیلم سینمایی50 کیلو آلبالو در شبکه نمایش خانگی نیز گفت: هر فیلمی که مجوز نمایش از سوی شورای اکران دریافت می کند و در سینما اکران می شود به این معنا نیست که در نمایش خانگی بدون دریافت مجوز فعالیت کند.