شناسهٔ خبر: 15112927 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم:

هیچ منطقه ممنوعه‌ای برای جذب دانشجویان خارجی نداریم

رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه هیچ منطقه ممنوعه‌ای برای جذب دانشجویان خارجی در کشور وجود ندارد، گفت: همه دانشگاه‌های کشور می‌توانند برای جذب دانشجویان غیرایرانی اقدام کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، دکتر مجتبی صدیقی در نهمین نشست معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری منتخب که با حضور دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، دکتر مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه، دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و جمعی از مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها برگزار شد، اظهار کرد: در صورت وجود تعداد قابل توجهی از دانشجویان خارجی در هر دانشگاه با تشکیل دفاتر کنسولی جمهوری اسلامی در دانشگاه، دانشجویان می‌توانند برای رفع امور خود به این دفاتر مراجعه کنند.

وی افزود: وزارت علوم درصدد است با هماهنگی سازمان‌های ذی‌ربط سرعت پذیرش دانشجویان خارجی را افزایش دهد.

رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند از هر تعداد دانشجوی غیربورس که پذیرش می‌کنند، بخشی را نیز با عنوان بورس بپذیرند.

صدیقی با اشاره به لزوم به‌روز بودن سایت‌های دانشگاه‌ها و دو زبانه بودن آنها، اظهار کرد: عمدتاً به تقاضای دانشگاه‌ها برای ایجاد مراکز آموزش زبان فارسی مجوز داده می‌شود.

وی با بیان اینکه برای جذب دانشجویان خارجی نباید منتظر نشست، گفت: برای جذب دانشجویان غیرایرانی باید هزینه کرد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: