شناسهٔ خبر: 15107539 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس اداره صنعت و معدن قروه:

رفع موانع تولید عاملی برای رسیدن به توسعه پایدار است

قروه- رئیس اداره صنعت و معدن قروه با تأکید بر رفع موانع تولید، این مهم را عاملی برای رسیدن به توسعه دانست و آن را راهکاری برای معضل بیکاری در شهرستان خواند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، علی منتشلو صبح امروز در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور مسئولان استانی در شهرستان قروه، اظهار داشت: شناسایی آسیب ها و موانع برای توسعه منطقه، کمک به چرخه تولید و رفع معضل بیکاری شهرستان که اثرات منفی بسیاری دارد، می کند.

به گفته وی در حال حاضر در قروه ۱۱۲ واحد صنعتی وجود دارد که از این تعداد ۵۸ واحد آن به صورت فعال و نیمه فعال، ۲۰ واحد دارای امکانات کاری و ۳۴ واحد جمع آوری شده است.

منتشلو با اشاره به شهرک های صنعتی واقع در دلبران و آونگان از وضعیت نامناسب شهرک آونگان خبر داد و وجود مشکلات در این منطقه را عاملی برای فرار سرمایه گذاران دانست.

وی همچنین تولیت شهرک سنگ را نامعلوم اعلام کرد و بررسی در این خصوص را خواستار شد.