به گزارش ایرنا ، سرهنگ 'رحیم جهانبخش ' فرمانده انتظامی ویژه کیش عصر یکشنبه به همراه رئیس عقیدتی سیاسی ، رئیس حفاظت اطلاعات و تنی چند از معاونان خود با 'شیخ یعقوب شمس' امام جمعه اهل سنت کیش دیدار و گفت وگو کرد.
سرهنگ 'رحیم جهانبخش' در این دیدار با تاکید بر اینکه همه وجهه پلیس سلبی نیست گفت: پلیس با بهره مندی از سرمایه های اجتماعی و اصلی ترین مولفه آن یعنی اعتماد می تواند تحقق اهداف و برنامه های خود را در قالب برنامه های ایجابی فراهم سازد .
وی با مثبت ارزیابی کردن این نشست ها، تلاش مضاعف کارکنان فرماندهی دریابانی در رفع مشکلات مرزنشینان را خواستار شد و اظهار داشت: مرزنشینان باید مثل همیشه با همکاری موثر، در تامین امنیت مرزها کوشا باشند.
سرهنگ جهانبخش عامل اصلی تقویت بین مردم و مسئولان را روحانیان دانست و گفت : با بیان نقطه نظرها و همفکری می توانیم برخی از مشکلات مردم را حل کنیم .
وی دستیابی به امنیت پایدار در مرزها را نیازمند تلاش همگانی عنوان کرد و افزود : مهمترین اصل برای داشتن جامعه ای سالم و بهره مندی از ظرفیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی موجود در مرز، داشتن مرزهایی امن و مطمئن است.
سرهنگ جهانبخش با بیان اینکه جزیره کیش منطقه ای حساس است افزود : همدلی و همکاری بین نیروی انتظامی و مرزنشینان نیاز اصلی در بحث امنیت نوار مرزی است .
وی با تاکید بر اینکه از تجریه و دانش ریش سفیدان و بومیان کیش می توان در وحدت هر چه بیشتر شیعه و سنی و آرامش منطقه بهره گرفت گفت : آنها می توانند مسئولان به ویژه دریابانان را در ایجاد مرزی امن و آرام یاری کنند .
فرمانده انتظامی و دریابانی کیش تعامل بیشتر دریابانی با بومیان و مرزنشینان و جلب مشارکت های مردمی در تامین نظم و امنیت را از مهمترین اهداف فرماندهی انتظامی و دریابانی کیش عنوان و بر وحدت هر چه بیشتر بین مردم و مسئولان تاکید کرد.
امام جمعه اهل سنت کیش نیز در این دیدار همکاری با پلیس را یک تکلیف دانست و گفت : اگر امروز فضایی امن همراه با آرامش برای گردشگران و کیشوندان فراهم شده و کیش امن ترین شهر ایران است بخش اعظم آن را مدیون نیروی انتظامی هستیم .
شیخ یعقوب شمس تصریح کرد : مشکلات اقتصادی و معیشتی را در کشور می توان تحمل کرد اما با ناامنی نمی توان زندگی کرد.
وی تعامل نیروی انتظامی و مرزنشینان را بسیار خوب عنوان کرد و افزود: تعامل و همدلی در توسعه و تحقق اهداف بسیار موثر است و باید این تعامل مستمر باشد .
امام جمعه اهل سنت کیش در پایان از خدمات 'سرهنگ دهکی' فرمانده سابق نیروی انتظامی کیش قدردانی کرد .
رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی ویژه کیش نیز در این دیدار به وحدت عملی بین شیعه و سنی در کیش اشاره کرد و افزود : حضور پررنگ مجالس و محافل اجتماعی بهترین وحدت عملی است که در کیش شاهد آن هستیم.
حجت الاسلام بهروز نجفی با بیان اینکه امام جمعه اهل سنت همواره از نیروی انتظامی حمایت کرده است افزود : همکاری و حمایت ها سبب می شود نیروی انتظامی به اهداف خود در تحقق امنیت اجتماعی لازم دست پیدا کند.
فرمانده انتظامی کیش با جمعی از بومیان کیش نیز دیدار و گفت وگو کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.
1630**1641
فرمانده انتظامی کیش :
تحقق اهداف پلیس با بهره مندی از سرمایه های اجتماعی امکان پذیر می شود
کیش - ایرنا - فرمانده انتظامی کیش گفت : پلیس با بهره مندی از سرمایه های اجتماعی و اصلی ترین مولفه آن یعنی اعتماد می تواند تحقق اهداف و برنامه های خود را در قالب برنامه های ایجابی امکان پذیر سازد.
صاحبخبر -