به گزارش خبرگزاری فارس از قم، صد و نود و پنجمین نشست شورای اسلامی شهر قم یکشنبهشب با حضور معاونان شهرداری قم و غیبت شهردار و پنج نفر از اعضای این شورا برگزار شد.
در ابتدای این نشست رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای شهر اسلامی قم از وضعیت نابهسامان ساخت و سازها در شهر قم یاد و خاطرنشان کرد: افرادی که بر ساخت و سازها نظارت میکنند باید به دنبال پیشگیری باشند زیرا رفع این مشکل برخورد شدنی نیست بلکه باید در مرحله نخست با مردم همراهی کرده و در مرحله آخر برخورد داشته باشیم.
مصطفی سعادتطلب با تأکید بر اینکه برخی از افراد بدون پروانه ساخت در حال تکمیل سازههای مشخص شهری هستند، تصریح کرد: شورای اسلامی شهر قم با توسعه حمایتهای خود نسبت به رفع مشکل ساخت و سازهای غیرمجاز اهتمام جدی دارد.
حجتالاسلام محمد آتشزر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه با بیان اینکه شورای اسلامی شهر قم باید در هر دوره لایحههایی را برای پرداخت دیههای شهرداری به تصویب برساند، اظهار کرد: دستگاه قضایی در این پروندهها شهرداری را به پرداخت دیه محکوم کرده است به همین علت امکان تغییر این لایحهها وجود ندارد به همین علت باید اختیار پرداخت این دیهها تا سقف 30 میلیون تومان به شهردار قم واگذار شود.
در ادامه این نشست معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم با اشاره به اینکه از تجمع خودروهای دورهگرد در معابر اصلی جلوگیری شده است، گفت: افرادی به صورت غیررسمی فعالیت وانتبارها در نقاط غیرمجاز را مدیریت میکنند که با استفاده از سلاحهای سرد، برخوردهای فیزیکی با ماموران رفع تخلفات شهری داشتهاند، این افراد شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی شدهاند.
سید امیر سامع به کاهش جمعیت دستفروشان در میدان آستانه و صحن امام خمینی اشاره و اظهار کرد: تدابیر لازم برای پرهیز از برخوردهای فیزیکی اندیشه شده تا از سواستفادهها جلوگیری شود چراکه دستفروشان به دنبال عصبانیت نیروهای شهرداری و فیلم گرفتن از عملکرد آنها هستند.
قائم مقام شهردار قم نیز در این جلسه از شناسایی 82 مشکل شهری در قم یاد کرد و گفت: بخش قابل توجهی از این مشکلات به عملکردهای زیرساختی ارتباط دارد به همین علت باید برای رفع این مشکلات شهرداری برنامه بلند مدت خود را با استفاده از ظرفیتهای مختلف داخلی و خارجی اجرایی کند.
ابراهیم معتمدی از سد معبر به عنوان یکی از مشکلات اصلی قم نام برد و ادامه داد: تاکنون برای رفع این مشکل اقدامات مختلف در دستور کار قرار گرفته است و نیروهای شهرداری تلاشهای بسیاری انجام دادهاند اما برطرف شدن این معضل به صورت کامل نیازمند استمرار پیگیریها و اقدامات است.
همچنین محسن رنجبر معاون برنامهریزی و مدیریت منابع انسانی شهردار قم با بیان اینکه پوشش بیمهای شهرداری قم نسبت به گذشته کاملتر شده است، گفت: بیشتر پروندههای که دستگاه قضایی در آنها شهرداری را محکوم به دیه کرده است به دو سال گذشته اختصاص دارد؛ شهرداری با رعایت مطلوب و بازنگری قوانین مرتبط با ایمنی برای کاهش خسارتهای جانی و مالی اقدامات مطلوبی را انجام داده است.
اخذ مجوز تخفیف 50 درصد برای عوارض ساختمان شبکه جهانی ولایت، انعقاد قرارداد با حسین اسلامی به عنوان مشاور حقوقی شورای اسلامی شهر قم با حداکثر 90 ساعت در سال، انتخاب احمد نامداری به عنوان مشاور رسانهای شورا، صدور مجوز تفریق بودجه سال 94 سازمان آرامستانها از مصوبات صد و نود و پنجمین نشست شورای اسلامی شهر قم بوده است.
لازم به ذکر است، اعضای شورای اسلامی شهر قم با لایحههای واگذاری اختیار پرداخت دیههای کمتر از 30 میلیون تومان توسط شهردار و اخذ مجوز انعقاد قرارداد با حسن میرجانی با حداکثر 100 ساعت مخالفت کردند.
انتهای پیام/78023/ذ40
∎