علی جنتی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مراغه اظهار داشت: این کارگاه آموزشی با هدف آشنایی مسئولان فنی واحدهای تولید صنایع غذایی شهرهای مراغه ، بناب، ملکان، عجبشیر، چاریماق و هشترود با جدیدترین روشهای تولید، بسته بندی، نگهداری و عرضه محصولات غذایی در واحدهای تولیدی برگزار شد.
وی ادامه داد: در این کارگاه یک روزه حدود 40 نفر از مسئولان واحدهای تولید مواد غدایی، فرآوری محصولات کشاورزی و بسته بندی مواد غذایی حضور داشتند .
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان مراغه خاطرنشان کرد: آذربایجانشرقی از قطب های مهم تولید مواد غذایی و بسته بندی محصولات کشاورزی در کشور و ارتقای دانش مسئولان فنی واحدهای تولیدی باعث افزایش سلامت محصولات غذایی تولید شده خواهد بود .
این کارگاه آموزشی صبح و عصر امروز در محل دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور اساتید دانشگاه تبریز و مراغه برگزار شد.
انتهای پیام/60002/ذ10
∎