شناسهٔ خبر: 15098672 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آموزش مسئولان فنی واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی در مراغه

مراغه – ایرنا - دوره آموزشی آشنایی با چک لیست ارزیابی برنامه های پیش نیازی / PRPs / در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد تا 90 نفر از مسئولان فنی واحدهای تولیدی صنایع غذایی و آشامیدنی آذربایجان شرقی آموزش های لازم را دراین زمینه پشت سر بگذارند.

صاحب‌خبر -

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه عصر روز یکشنبه در حاشیه برگزاری این دوره آموزشی به خبرنگار ایرنا گفت: این دوره آموزشی در راستای تقویت توان فنی مسئولان فنی واحدهای تولیدی به عنوان یکی از موثرترین بازوان اجرایی سازمان غذا و دارو در نظارت بر سلامت و کیفیت محصولات غذایی برگزار شد.
آرش خرمی با اشاره به اینکه رسالت دانشکده علوم پزشکی ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه است، افزود: قسمت عمده ای از موفقیت ها در پیشگیری از به بیماری ها به مراحل تولید تا عرضه محصولات در کارخانه ها بستگی دارد.
وی اضافه کرد: معاونت غذا و دارو در تمامی دانشکده ها موظف به پایش صفر تا 100 یک محصول تولیدی است و مسئولان فنی کارخانه ها به عنوان رابطان این دانشکده فرم های چک لیست ارزیابی برنامه های پیش نیازی / PRPs / واحدهای تولیدی را به صورت خود اظهاری تکمیل و کارشناسان این دانشکده نیز آنها را راستی آزمائی می کنند.
شهرستان 250 هزار نفری مراغه در 127 کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
3034/ 3072/518