شناسهٔ خبر: 15100690 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان ری در جمع خبرنگاران مطرح کرد

وجود 700 کیلومتر شبکه در خطوط آبرسانی روستاهای شهرستان ری/ اصلاح الگوی مصرف گامی موثر در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است

مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان ری با بیان اینکه 700 کیلومتر شبکه در خطوط آبرسانی روستاهای ری موجود است، گفت: 32 پروژه با اعتباری بالغ بر 60 میلیارد ریال در حوزه آب و فاضلاب روستایی ری طی سه سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، علی اکبر هراتی ساعتی پیش در نشست خبری که با حضور پر شور اصحاب رسانه جنوب تهران برگزار شد، ضمن تبریک سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) با اشاره به اهمیت موضوع آب اظهار داشت: امروز آب کالایی اقتصادی محسوب می‌شود.

وی گفت: مسأله آب و قبض آب مصرفی تأثیر بسزایی در سبد کالای خانواده دارد.

مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان ری به مسأله آب در حوزه امنیت اشاره کرد و افزود: در موارد قطعی آب مشکلات متعددی در زمینه‌های سیاسی و نظامی بوجود می‌آید.

روستاهای ری از برخی شهرستان‌های استان تهران بزرگتر است

وی با بیان این‌که روستاهای شهرستان ری از برخی شهرستان‌های استان تهران بزرگتر است، گفت: امروز با حداقل امکانات، خدمات در حوزه شبکه‌های آبرسانی به روستاهای شهرستان ری به نحو احسن ارائه شده است.

هراتی با اشاره به حوزه استحفاظی آب و فاضلاب روستایی شهرستان ری تاکید کرد: در حال حاضر 700 کیلومتر شبکه در خطوط آبرسانی روستاها موجود است.

تشریح اقدامات جهادی در زمینه آب و فاضلاب روستایی شهرستان ری

وی با اشاره به فعالیت‌های ارزشمندی که طی سال‌های اخیر در حوزه آب و فاضلاب روستایی شهرستان ری صورت گرفته است، بیان داشت: در سه سال گذشته 32 پروژه آبرسانی با هزینه‌ای بالغ بر 60 میلیارد ریال در روستاهای شهرستان ری اجرا و به بهره‌برداری رسیده است.

تبیین تفاوت‌های آب شهری و آب روستایی/50 درصد لوله‌های شبکه توزیع آب فرسوده است

مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان ری در ارتباط با تفاوت‌های آب شهری و روستایی عنوان کرد: به دلیل تراکمی که در شهرها وجود دارد بررسی و نظارت در این حوزه به سهولت صورت می‌گیرد ولی در روستاها به دلیل پراکندگی و فرسودگی مشکلاتی وجود دارد که خدمات‌رسانی را دشوار کرده است.

وی در ارتباط با وضعیت شبکه توزیع آب در روستاهای شهرستان ری گفت: شبکه‌های توزیع آب 40 سال پیش احداث شده‌اند و اکنون 50 درصد از این لوله‌ها فرسوده شده که نیاز به تعمیر دارد و میلیاردها ریال هزینه می‌طلبد.

اصلاح الگوی مصرف گامی موثر در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است/تلاش برای رساندن سرانه مصرف آب در شبانه‌روز به 150 لیتر

هراتی با بیان اینکه کمبود آب مشکل جدی است، گفت: باید با اصلاح الگوی مصرف در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداریم و مصرف سرانه آب را از 400 لیتر به میزان نرمال، یعنی 150 لیتر در شبانه‌روز برسانیم.

وی در ادامه بیان کرد: مصرف بی‌رویه آب سبب تولید فاضلاب بیشتر و برگشت آن به چرخه طبیعت می‌شود بنابراین باید با همت جهادی در راستای توسعه پایدار، صرفه‌جویی را بیشتر رعایت کنیم.

معرفی پنج مجتمع مهم آبرسانی در شهرستان ری

مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان ری در معرفی پنج مجتمع مهم آبرسانی در شهرستان ری گفت: مجتمع شهید تهرانی، شهید ایوبی، امام خمینی، شهید خلیل آبادی و فشافویه پنج مجتمع مهم آبرسانی در شهرستان ری هستند که مهندسی مجدد در آن‌ها با هدف نوسازی و توسعه در فازهای جدید انجام گرفته است.

هراتی در پایان با اشاره به وجود 4 هزار انشعاب غیرمجاز در روستاهای شهرستان ری تصریح کرد: 500 مورد از این انشعابات قطع شده و مابقی در دستور کار امور مشترکین اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان ری قرار دارد که امید است پیگیری‌های لازم برای قطع انشعابات غیر مجاز هرچه سریع‌تر صورت بگیرد. 

انتهای پیام/2462/ر/

کانال تلگرام خبرگزاری فارس در جنوب تهران

telegram.me/joinchat/BOxrhj4jYGbJ7OgNMorHRw