به گزارش خبرنگار پانا از استان چهارمحال و بختیاری ، گودرز امیری در شورای حفاظت كیفی زاینده رود و مدیریت و منابع آب چهارمحال و بختیاری تأكید كرد: این سیستم به صورت پایلوت در روستای چمزین از توابع شهرستان چم زین و با مشاركت روستائیان اجرا می شود.
وی افزود: در این طرح اجرای شبكه جمع آوری و تصفیه فاضلاب روستای چمزین به عهده مردم و خریداری و نصب پكیج تصفیه آن به عهده شركت آب و فاضلاب روستایی چهارمحال و بختیاری است.
امیری تصریح كرد: خرید پكیج مورد نیاز شبكه جمع آوری و تصفیه فاضلاب روستای چمزین به سه میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: این مبلغ از سوی سازمان برنامه و بودجه و از محل اعتبارهای استانی تأمین و هزینه می شود. وی اضافه كرد: در صورت كسب موفقیت های لازم در این زمینه می توان نسبت به اجرا و نصب شبكه جمع آوری و تصفیه فاضلاب روستاهای چهارمحال و بختیاری اقدام كرد.
امیری عنوان داشت: طرح تفكیك زباله از مبدأ بایستی از تقاط شهری و روستایی چهارمحال و بختیاری فرهنگسازی و نهادینه شود.
وی اظهار كرد: برای اجرایی شدن این طرح تا پایان سال جاری در نقاط مختلف شهری و روستایی چهارمحال و بختیاری بایستی در هر كدام از شهرستان های ۹ گانه استان حداقل یك شهر و یك روستا به عنوان نمونه انتخاب شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: به منظور صرفه جویی در مصرف آب و برق، حفظ سرمایه و افزایش بازدهی در عملكرد تولید باید آموزش های چهره به چهره برگزار و اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوان داری در بالادست انجام شود.
وی بیان كرد: صیانت كمی و كیفی از منابع آب زیرزمینی بایستی در اولویت برنامه های مسئولان متولی باشد.
امیری یادآور شد: به همین منظور بایستی روش های استحصال، تولید و نگهداشت آب مورد بررسی علمی و كارشنانسی قرار گیرد. وی عنوان كرد: عمل به مصوبات شورایعالی آب در بخش های مختلف برای تمامی مسئولان دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری ضرورت دارد.
معاون استاندار خبر داد:
طرح جمع آوری و تصفیه فاضلاب روستایی در چهارمحال و بختیاری
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: طرح جمع آوری و تصفیه فاضلاب روستایی از طریق اجرای سیستم پكیج در روستاهای استان انجام می شود.
صاحبخبر -