شناسهٔ خبر: 15065649 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

تیم بسیج جامعه پزشکی به مناطق محروم موگویی کوهرنگ اعزام شد

مسئول بسیج جامعه پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: یک تیم پزشکی در قالب کادر درمانی و بهداشتی به مناطق محروم و عشایرنشین دهستان موگویی شهرستان کوهرنگ اعزام شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهراب شفیعی مسئول بسیج جامعه پزشکی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار کوهرنگ خبر اظهار کرد: با برنامه ریزی انجام شده در انجام خدمات پزشکی، دندانپزشکی و توزیع رایگان دارو در منطقه محروم یاد شده محدودیتی وجود ندارد و در صورت نیاز بیماران به معالجه بیشتر به مراکز شهرستان و استان معرفی خواهند شد.

وی زمان این ماموریت را یک هفته بیان کرد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی چهارمحال وبختیاری تصریح کرد: این گروه های پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی رایگان پزشکی، مامایی، زنان، تزریقات وپانسمان و توزیع رایگان دارو را در مناطق دور افتاده ارائه خواهند کرد.

شفیعی، اعزام همزمان یک گروه 30 نفره جهادگر بسیج عمرانی و فرهنگی به مناطق روستایی شهرستان کوهرنگ در هفته جاری را یادآور شد و گفت: این گروه اعزامی از تهران به مدت یک هفته، مشکلات معیشتی و آموزشی ساکنان منطقه بیرگان دهستان موگویی را رفع می کنند.
 
 
انتهای پیام/610ک