به گزارش خبرگزاری فارس غرب تهران، بعد از ظهر امروز محمد محمودیشاهنشین، نماینده مردم شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در جلسه شورای شهرستان ملارد حضور یافت.
این نشست با حضور غلامحسین خدایار، قنبر علی صفری، محمد خلج، علیرضا جمور و احمد امینی به عنوان اعضای شورای شهرستان ملارد و به بهانه بررسی مشکلات و مسائل عمومی شهرستان ملارد برگزار شد.
محمودیشاهنشین در این جلسه ضمن تشکر از اعضای شورای شهرستان ملارد بابت اهتمام ویژه در حفظ تعامل با مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: باعث افتخار بنده است که در جمع خانواده خودم بهعنوان شوراها هستم و معتقدم عصارهای از بهترینها از منتخبین مردم در شورای اسلامی شهرستان ملارد گرد هم آمدهاند.
وی با اشاره به بندهایی از برنامه ششم توسعه که انتقاداتی را از طرف مجموعههای مدیریت شهری به همراه داشت، خبر داد: واریز تجمیع ارزش افزوده به حساب خزانه لغو و مقرر شد مستقیم به حساب شهرستان واریز شود و همچنین 2 درصد برای روستاها در نظر گرفته شد.
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی در ادامه تأکید کرد: کمیسیون شوراها طرح یک فوریتی در خصوص اصلاح قوانین شوراها را جهت طرح در صحن علنی مجلس آماده نموده و در این طرح عنوان شده است که دو درصد از ارزشافزوده شهرستان به روستاها اختصاص داده شود.
نماینده مردم شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی در پایان متذکر شد: طرحهایی در خصوص فراکسیون ایثارگران حوزه انتخابیه داشتهایم و هفتهای چهار بار ملاقات مردمی داریم و سرکشی از ادارات شهرستان و بخش صفادشت را برای بررسی مشکلات صنایع و تولیدگران و در ادامه معرفی جوانان جویای کار به این مجموعه را داشتهایم.
انتهای پیام/3154/ی30/
∎