به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید وفادار روز یکشنبه در نشستی با خبرنگاران اظهار داشت: این پرندگان شکاری هفته گذشته توسط ماموران نیروی انتظامی در پاسگاه چغازردی میناب از قاچاقچیان به دست آمده بودند.
وی افزود: این پرندگان پس از یک هفته نگه داری ،تیمار و مراقبت در زیستگاههای استان رها سازی شدند وقاچاقچیان قصد داشتند این پرندگان را به کشورهای حاشیه خلیج فارس قاچاق کنند.
وی تاکید کرد: همکاری متقابل پلیس و همیاران محیط زیست با اداره کل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان نقش موثری در حفظ و حراست از سرمایه های ملی دارد .
شاهین و بحری از گونه های درحال انقراض است؛ این پرندگان از خانواده شاهین سانان بوده که از ارزش اکولوژیک بسیار بالایی در چرخه طبیعت برخوردارند و زنده گیری و در اسارت گرفتن این پرندگان جرم محسوب می شود.
بحری (پرنده شکاری درخطر انقراض) است .
پرنده شکاری شاهین به طول 40 تا 52 سانتیمتر در مناطق کوهستانی، جنگل ها و صخره ها بسر می برد و از گونه در معرض خطر انقراض است.
گرایش قاچاقچیان به شکار این پرندگان به خاطر سود کلانی است که با فروختن آن به دلالان و سپس به شیوخ ثروتمند کشورهای عربی همسایه خلیج فارس به جیب می زنند که تهدیدی بسیار جدی برای انقراض و نابودی این گونه پرندگان کمیاب و با ارزش و در نهایت چرخه طبیعت است.
جریمه هر بهله شاهین 600 میلیون ریال است.
7198/ 6048
16 بهله شاهین و بحری در زیستگاه های هرمزگان رهاسازی شدند
بندرعباس- ایرنا- مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان از رهاسازی 16 بهله پرنده شکاری شاهین و بحری در زیستگاه های استان خبر داد.
صاحبخبر -