به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز (14 شهریور) در مراسم افتتاحیه مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات استانی قرآن کریم در مجتمع برق ساری، گفت: مسابقات قرآن فرصتی مناسب برای شناسایی ارزش ها و معارف اسلامی به جامعه است.
وی با بیان اینکه باید خدارا شکر کنیم که با قرآن آشنا شدیم، افزود: قرآن و عترت باید الگوی زندگی مسلمانان قرار گیرد و اگر از فرصت قرآن کریم به درستی استفاده کنیم در دنیا و آخرت سعادتمند می شویم.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه قرآن کریم باید در متن زندگی به کارگیری شود تا شاهد اثرات آن باشیم، اظهار کرد: گسترش مفاهیم قرآن کریم بین آحاد جامعه وظیفه حکومت اسلامی است و مسئولان باید قرآن کریم را در جامعه ترویج دهند.
این مسئول بر لزوم الگوبرداری از سیره و روش قرآن کریم از سوی حاکمان و مسئولان دولتی تاکید کرد و گفت: قرآن کریم و ارزش های الهی بهترین راه و روش الگوی زندگی اسلامی است.
آيت الله طبرسی با بیان اینکه همه بشر می توانند از مفاهیم قرآن کریم بهره گیری کنند، ادامه داد: باید با قرآن آشنا شویم و در زندگی به آن عمل کنیم.
وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی کسی به قرآن توجه نمی کرد، افزود: تفسیر قرآن کریم در کشور به برکت انقلاب اسلامی محقق شد و امروز در جامعه در مباحث قرآنی به قرآن کریم پرداخته می شود.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در گذشته قرآن کریم در مهجوریت قرار داشت اما امروزه به برکت انقلاب اسلامی شاهد رشد و پرورش مفاهیم قرآن کریم در جامع هستیم، خاطرنشان کرد: در کنار تلاوت قرآن کریم باید قرآن را در زندگی به کار گیری کنیم.
این مسئول با بیان اینکه در قیامت هیچ عذری نداریم چون قرآن و عترت را از اول زندگی درک کردیم و شناختیم و باید به آن عمل کنیم، عنوان کرد: اگر با دقت به قرآن کریم نگاه کنیم روح و جان ما را تغییر می دهد و شاهد تغیرات اساسی در زندگی خواهیم بود.
آيت الله طبرسی بر برگزاری هدفمند مسابقات قرآن تاکید کرد و گفت: مسابقات قرآن باید زمینه ای برای ایجاد جامعه قرآنی باشد و همه مردم و اقشار مختلف جامعه با قرآن مأنوس شوند.
وی با بیان اینکه در ادارات جمهوری اسلامی نباید فساد اقتصادی وجود داشته باشد، افزود: اگر قرآن کریم و معارف الهی در زندگی مردم و مسئولان قرار گیرد ما شاهد فساد اقتصادی در جامعه و در ادارات نیستیم.
∎