به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی شهرداری این شهر، رضا پورمهدی، توجه به صنایع دستی را یکی از اولویت های شهرداری کوزه کنان بیان و اظهار کرد: به دنبال این توافقنامه قرار است اعتباری بین 600 تا 700 میلیون ریال برای خرید دستگاه های جدید کوزه گری تخصیص یابد تا محصولات تولیدی هنرمندان این شهر به صورت صنعتی تولید شده و با کیفیت بهتر به بازار عرضه شود.
وی افزود: در حال حاضر لعاب کاری تولیدات کوزه گران به صورت علمی انجام می شود و دو کارگاه بزرگ نیز با این شیوه راهاندازی شده اما قرار است برای رونق صنعت کوزه گری، مراحل ساخت کوزه از مرحله خاک تا آماده شدن کوزه در نمایشگاهی در معرض دید عموم قرار داده شود.
پورمهدی ادامه داد: کوزهکنان همان طور که از نامش پیداست با صنایع دستی به ویژه سفالگری خود معروف است و در این منطقه محصولاتی از سفال مانند کوزه به صورت انبوه در سال های نه چندان دور تولید می شد و کارگاههای زیادی نیز در این شهر فعال بودند.
وی از کوزه کنان به عنوان یکی از مناطق توریستی آذربایجان شرقی یاد کرد و گفت: در صورت توسعه زیرساختهای آن می توان گردشگری را نیز توسعه داد و مشکل کاهش درآمد تولیدکنندگان این منطقه و رکود در بازار صنایع دستی این شهر را حل کرد.
پورمهدی افزود: با توجه به مشکل فراگیر بیکاری در این شهر و افزایش مهاجرت روستاییان به مرکز استان و دیگر شهرهای بزرگ، برنامه ریزی مسئولان شهری برای رفع مشکلات شهروندان ضروری است.
شهر کوزهکنان از توابع شهرستان شبستر با چهار هزار و 500 نفر جمعیت و مساحت 125 هکتار در 15 کیلومتری شبستر و 86 کیلومتری شمال غرب تبریز واقع است.
3038/6183
تلاش شهرداری کوزه کنان برای صنعتی سازی سفالگری
تبریز - ایرنا - شهردار کوزه کنان از تلاش این مجموعه برای صنعتی سازی هنر و صنعت سفالگری در این شهر خبر داد و گفت: در این راستا توافق نامه ای با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با هدف تقویت و توسعه این هنر امضا شده است.
صاحبخبر -